Η κυβέρνηση αφήνει ασύδοτο το Τουρκικό Προξενείο στη Θράκη να προωθεί την εκλογή ψευδο - μουφτή

Μπορεί παραδοσιακά ο Ιούλιος και ο Αύγουστος να θεωρούνται μήνες «νεκροί» πολιτικά, όμως στην Πατριωτική Ένωση του Προδρόμου
Εμφιετζόγλου κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Μετά από ένα «κρεσέντο» περιοδειών που πραγματοποίησε ο ίδιος ο πρόεδρος τους περασμένους
μήνες, πλέον το κόμμα διαθέτει αρκετά ικανά στελέχη που αυξάνουν τη δυναμική του.

Με μπροστάρη τον ίδιο τον Πρόδρομο Εμφιετζόγλου, τα στελέχη του νεοσύστατου πατριωτικού εγχειρήματος κατήργησαν «τα μπάνια του λαού» – για τον εαυτό τους τουλάχιστον – και ξεχύθηκαν στην ελληνική περιφέρεια για να διαδώσουν τις θέσεις του κόμματος και για να παραστούν σε εκδηλώσεις ανά την Ελλάδα.

Ο Πρόδρομος Εμφιετζογλου στην Αλεξανδρούπολη
Ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου στην Αλεξανδρούπολη

Το χορό έσυρε ο ίδιος ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου από τα τέλη του Ιουλίου, κάνοντας μία πολύ μεγάλη περιοδεία σε Θεσσαλονίκη, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Προορισμός της περιοδείας του ήταν ο Έβρος, όπου ίδρυσε τα νέα γραφεία του κόμματος στην Αλεξανδρούπολη, παρουσία επιτροπής στελεχών και υποψηφίων, με επικεφαλής την υποψήφια βουλευτή Έβρου κ. Δέσποινα Κουσίδου.

Εν συνεχεία, ο Πρόεδρος της Πατριωτικής Ενώσεως περιόδευσε στο νομό και επισκέφθηκε το προσφάτως καμμένο πάρκο της Δαδιάς, καθώς και το ακριτικό χωριό Φυλάκιο, όπου συνεχίζει ανενόχλητη η κατασκευή ΚΥΤ.

εκτελεστικό υπεύθυνο οργανώσεως, Στέφανο Γούλα, σε εκδήλωση εις μνήμην του Έλληνα ευπατρίδη Ίωνος Δραγούμη.
Παναγιώτης Δούμας, μαζί με τον Στέφανο Γούλα, σε εκδήλωση εις μνήμην του Έλληνα ευπατρίδη Ίωνος Δραγούμη.

 

Την ίδια ώρα, ο Εκπρόσωπος Τύπου, Παναγιώτης Δούμας, μαζί με τον εκτελεστικό υπεύθυνο οργανώσεως, Στέφανο Γούλα, περιόδευαν σε Φθιώτιδα και Λάρισα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, όπου παρέστησαν σε εκδήλωση εις μνήμην του Έλληνα ευπατρίδη Ίωνος Δραγούμη.

Στην ίδια εκδήλωση, την οποία διοργάνωσε η Επιτροπή Μνήμης Ίωνος Δραγούμη, με επικεφαλής τον Δημοτικό Σύμβουλο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Κουριαννίδη, συμμετείχαν ο υποψήφιος βουλευτής Ηλείας της Πατριωτικής Ενώσεως, Χάρης Μιχαλακόπουλος και οι υποψήφιοι βουλευταί της Α’ Περιφερείας Θεσσαλονίκης κ.κ. Κώστας Μελετιάδης και Απόστολος Σιώκος.

 

Ιωάννης Μαλταμπές
Ιωάννης Μαλταμπές

Ο υποψήφιος βουλευτής του Βορείου Τομέως της Β’ Περιφερείας Αθηνών, κ. Ιωάννης Μαλταμπές εκπροσώπησε την Πατριωτική Ένωση στις εργασίες του συμποσίου της Επιτροπής Ελληνισμού, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 7 Αυγούστου στο Καστελόριζο.

Ο κ. Μαλταμπές, στην ομιλία του αναφέρθηκε διεξοδικά στα Ελληνοτουρκικά ζητήματα, στην αποστολή του Ελληνισμού, στη στάση της Ελληνικής κοινωνίας απέναντι στις προκλήσεις καθώς και στις προοπτικές ενότητας του πατριωτικού χώρου. Πρότεινε επίσης μια σειρά
από ρεαλιστικές θέσεις που ταυτίζονται με την γραμμή της «Πατριωτικής Ένωσης – Πρόδρομος Εμφιετζόγλου» τόσο στην προοπτική του Ελληνισμού όσο και στην κρίση με την Τουρκία. Αναφέρθηκε εκτενώς στην παθογένεια του πολιτικού συστήματος και έδειξε το δρόμο της ενότητας χωρίς καθυστερήσεις και ολιγωρίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *