Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024

Σύσκεψη Μαρίνου με Αστυνομικό Διευθυντή

Share

Σύσκεψη του Δημάρχου Πηνειού Ανδρέα Μαρίνου μετον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας.

Αιτία η αγανάκτηση πολλών δημοτών με τα περιστατικά παραβατικότητας, τα οποία συμβαίνουν σχεδόν σε καθημερινή βάση.

Η πρωτοβουλία του κ. Ανδρέα Μαρίνου για το σχετικό θέμα στην αρχή είχε επικριθεί από κάποιους αλλά σύντομα οι αντιτιθέμενες φωνές σώπασαν εξαιτίας των πολυάριθμων περιστατικών κλοπών…

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΣΚΕΨΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ –ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ Δ/ΝΤΗ ΗΛΕΙΑΣ- ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΡΟΜΑ

Μαρίνος: Στόχος η ενίσχυση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών

Η πάταξη της παραβατικότητας απ΄ όπου και αν προέρχεται και η ενίσχυση του αισθήματος ασφαλείας των κατοίκων του Δήμου Πηνειού, ήταν το αντικείμενο της γόνιμης και εποικοδομητικής όπως αποδείχθηκε σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε υπό τον Δήμαρχο κ. Ανδρέα Μαρίνο και την συμμετοχή του Αστυνομικού Διευθυντή Ηλείας κ. Γιώργου Σωτηρόπουλου, του Υποδιευθυντή κ. Γ. Καρατζά και του επιτελείου τους, παρουσία αντιδημάρχων , προέδρων Κοινοτήτων και εκπροσώπων του Πανηλειακού Συλλόγου Ελλήνων Τσιγγάνων.

Ο Δήμαρχος κ. Α. Μαρίνος στην εισαγωγική του ομιλία, αφού ευχαρίστησε για την παρουσία τους εκπροσώπους της ΕΛ.ΑΣ, επανέλαβε την ανάγκη ενίσχυσης με προσωπικό του ΑΤ Πηνειού και γενικότερα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «το προσφερόμενο έργο από την ΕΛ.ΑΣ πρέπει να ενισχύει το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων του Δήμου μας, αποτρέποντας παραβατικές συμπεριφορές και πράξεις».

Ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Γ. Σωτηρόπουλος τόνισε μεταξύ άλλων ότι γίνονται στοχευμένες επιχειρήσεις από την ΕΛ.ΑΣ ,όχι μόνο στον Δήμο Πηνειού αλλά σε ολόκληρη την Ηλεία ,με στόχο την πάταξη της εγκληματικότητας και της παραβατικότητας.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Τσιγγάνων κ. Ασημάκης Κοράκης, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την πρωτοβουλία της σύσκεψης και ζήτησε να υπάρχει συνεργασία του Συλλόγου με την ΕΛ.ΑΣ ενώ τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθεί συνάντηση εκπροσώπων των ρομά με τον κ. Γ. Σωτηρόπουλο και τους επιτελείς του στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας.

Σημαντικές τοποθετήσεις έκαναν οι πρόεδροι των Κοινοτήτων και ο Αστυνόμος Β κ. Παναγούλης Ηλίας.  Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 1 η Ιουνίου στην αίθουσα του ΔΣ Δήμου Πηνειού .

Παρόντες επίσης στη σύσκεψη ήταν ο Υποδιευθυντής Α.Δ Ηλείας κ. Καρατζάς Γεώργιος, ο Ανθυπαστυνόμος κ. Λουρίδας Αλέξανδρος, ο Αστυνόμος Β κ. Παναγούλης Ηλίας , ο Διοικητής του ΑΤ Πηνειού κ. Δρακόπουλος Νικόλαος, ο Αντιδήμαρχος κ. Νίκος Γεωργόπουλος, ο Διευθυντής του Γραφείου του Δημάρχου κ. Γ. Καραστέργιος, με πρωτοβουλία του οποίου πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη, ο πρόεδρος της Κοινότητας Λευκοχωρίου κ. Θαν. Δρούλιας, ο πρόεδρος της Κοινότητας Καβασίλων κ. Σωκράτης Βάγγης, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Πανηλειακού Συλλόγου Ελλήνων Τσιγγάνων κ. κ. Ασημάκης Κοράκης και Π. Παναγιωτόπουλος.

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις