Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Δ.Ήλιδας

Σήμερα Δευτέρα 13/02/2023, στις 15.00 συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Σκοπός της είναι να δώσει το «πράσινο φως» για το μεγαλύτερο μέρος των ψηφοδελτίων του κόμματος σε όλη τη χώρα.

Σήμερα Δευτέρα

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Κουμουνδούρου αναγνωρίζουν ότι υπήρξε καθυστέρηση στις ανακοινώσεις.

Όπως υποστηρίζουν υψηλά ιστάμενοι επιτελείς του κόμματος, αυτό συνέβη επειδή, δεν ήθελαν να επισκιαστούν οι ανακοινώσεις από την επικαιρότητα.

Γι’ αυτό τον λόγο, η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε πρώτα να προχωρήσει στις συγκεντρώσεις του Περιστερίου, της Πάτρας και της Θεσσαλονίκης και έπειτα να κάνει τις ανακοινώσεις των ψηφοδελτίων.

Εκεί, η τριμελής Επιτροπή που έχει αναλάβει την επιλογή, εμφανίζεται πανέτοιμη να παρουσιάσει τις προτάσεις της, που καλύπτουν πάνω από το 85% των θέσεων στα ψηφοδέλτια.

Σε δεύτερη φάση θα ανακοινωθούν κάποιες ηχηρές υποψηφιότητες στα μεγάλα αστικά κέντρα και φυσικά το Επικρατείας, που χειρίζεται προσωπικά ο Αλέξης Τσίπρας.

Επομένως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, σήμερα το απόγευμα θα ανακοινωθούν επίσημα τα ψηφοδέλτια ή θα γίνουν γνωστά με την μορφή διαρροών.

Στην Ηλεία

Στην Ηλεία ενώ τα ονόματα των ανδρών υποψηφίων έχουν σχεδόν ξεχωρίσει, στις υποψηφιότητες των γυναικών επικρατεί μεγάλη σύγχυση αντικρουόμενων πληροφοριών.

Για αυτόν το λόγο, στο papafotis.gr αποφασίσαμε να μην δημοσιεύσουμε ακόμη τις πληροφορίες που θεωρούμε περισσότερο πιθανές να επιβεβαιωθούν, αφού στην ουσία δεν έχει ξεκαθαρίσει κάτι.

Σύντομα όμως θα πληροφορηθούμε τις αποφάσεις και τότε θα τοποθετηθούμε ανοικτά. Έτσι όπως σας έχουμε συνηθίσει…

 

Νεότερη ενημέρωση

Αναβλήθηκε η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ λόγω της τραγικής είδησης του θανάτου του Νεκτάριου Σαντορινιού.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποχαιρετά με βαθιά οδύνη τον βουλευτή Νεκτάριο Σαντορινιό, που «έφυγε» 50 ετών, μετά από μάχη με τον καρκίνο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *