Παραμένει υποψήφιος

Με ομόφωνη απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ο Παύλος Πολάκης παραμένει υποψήφιος Βουλευτής για τις επερχόμενες Εθνικές εκλογές.

Παραμένει υποψήφιος

Καταλυτικό ρόλο φαίνεται να έπαιξε η επιστολή «συγνώμης» που έστειλε εχθές.

Νωρίτερα, ο Αλέξης Τσίπρας στην εισήγησή του κατά την συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτήρισε την επιστολή Πολάκη ως πράξη γενναίας αυτοκριτικής, προσθέτοντας ότι «μας αναγκάζει θα έλεγα να επανεκτιμήσουμε και τις αρχικές μας προθέσεις», ανοίγοντας ουσιαστικά τον δρόμο για την επιστροφή του κ. Πολάκη στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην εισήγησή του ο Αλέξης Τσίπρας είπε, επίσης, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι κόμμα διαγραφών και προγραφών συμπληρώνοντας, ωστόσο, ότι «είμαστε κόμμα. Που σημαίνει ότι έχουμε κανόνες και συλλογικές επεξεργασίες. Και κανένας δε μπορεί να βγαίνει έξω από αυτές».

«Στο κόμμα μας υπάρχουν όλες οι δικλείδες, οι δημοκρατικές δυνατότητες, οι λειτουργίες, για να μη φιμώνεται κανείς και για κανένα λόγο. Αυτή είναι μια αδιαπραγμάτευτη κατάκτηση του ΣΥΡΙΖΑ Αλλά δημόσιες κινήσεις που αποκλίνουν από τις συλλογικές μας αποφάσεις και δεσμεύσεις απογοητεύουν και ενισχύουν το μύθο ότι είμαστε μία από τα ίδια» είπε ακόμη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *