Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2024

Συνελήφθη αλλοδαπός για τέσσερις κλοπές

Share

Συνελήφθη αλλοδαπός για τέσσερις κλοπές.

Στη σύλληψη ενός αλλοδαπού για κλοπές προχώρησαν το μεσημέρι της Τετάρτης αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου.

Ειδικότερα, προχθές το μεσημέρι, στο Νεοχώρι Μεσολογγίου, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου, πραγματοποίησαν έρευνα σε όχημα στο οποίο επέβαινε ο κατηγορούμενος και ακόμη ένας άνδρας, που τράπηκε σε φυγή και αναζητείται.

Κατά την έρευνα οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατάσχεσαν στο εσωτερικό του αυτοκινήτου τέσσερα κλαδευτικά αλυσοπρίονα, τρία βενζινοκίνητα χορτοκοπτικά μηχανήματα, ένα ηλεκτρικό ελαιοραβδιστικό με καλώδιο και ακροδέκτες, ένα ηλεκτρικό σκαπτικό, οκτώ μηχανισμοί μετάδοσης κίνησης (σταυροί) τρακτέρ,επτά μηχανισμούς αλουμινίου, με τις σίτες τους, και ένα ποδήλατο.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής προανάκρισης διαπιστώθηκε ότι μέρος από τα ανευρεθέντα αποτελούν αντικείμενα κλοπών από οικίες και αποθήκες σε περιοχές του Αιτωλικού και του Μεσολογγίου.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου εξιχνίασαν τέσσερις κλοπές που διαπράχθηκαν από τις 12-07-2023 έως και τις 28-05-2024, στο Αιτωλικό, στη Μάστρο και στο Νεοχώρι Αιτωλοακαρνανίας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Άλλες ειδήσεις αστυνομικού ρεπορτάζ

πηγή

 

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις