Η Φινλανδία παίρνει θέση μάχης στα ρωσικά σύνορα

«Μήνυμα πολέμου» στέλνει η Φινλανδία στην Ρωσία! Με ξαφνική απόφαση, αποστέλλει «αστραπιαία» 100 υπερσύγχρονα άρματα μάχης Leopard 2 A6 στα σύνορα με την Ρωσία!

Να θυμίσουμε πως η πόλη «στολίδι» της Ρωσίας, Αγία Πετρούπολη απέχει μόλις 35 χλμ. από τα φινλανδικά σύνορα! Μια γρήγορη ματιά στον χάρτη θα σας βοηθήσει να καταλάβετε, γιατί η Ρωσία δεν θα επιτρέψει ποτέ η Φινλανδία να γίνει μέλος του ΝΑΤΟ.

Οι Φινλανδικές Ένοπλες Δυνάμεις δήλωσαν ότι τα 100 υπερσύγχρονα άρματα μάχης (αυτά είναι άλλωστε και όλα όσα διαθέτει) μαζί με τα δεκάδες άλλα τεθωρακισμένα οχήματα, αποστέλλονται για προγραμματισμένες από καιρό ασκήσεις. Το ζήτημα είναι ποιος τους πιστεύει γιατί σίγουρα οι Ρώσοι, όχι!

Σαν είδηση της τελευταίας στιγμής,να προσθέσουμε ότι οι Η.Π.Α. ανακοίνωσαν ότι θα προστατέψουν την ασφάλεια της Σουηδίας και της Φινλανδίας κατά την διαδικασία εισόδου τους στο ΝΑΤΟ. Κάτι που η Ρωσία έχει ξεκαθαρίσει πως αντιτίθεται. Όπως ακριβώς το είχε ξεκαθαρίσει και για την Ουκρανία, λίγες εβδομάδες πριν εισβάλει…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *