θέση εργασίας

Συναγερμός για την εξαφάνιση του 17χρονο Ερμή- Βασίλη Μ.  Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού», βρισκόταν στην Σαντορίνη προκειμένου να εργαστεί για την θερινή σεζόν.

Ο 17χρονος χάθηκε στις 9 Ιουνίου 2023 και έκτοτε δεν έχει δώσει κανένα σημάδι ζωής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο 17χρονος Βασίλης έχει ύψος 1,74 μ., ζυγίζει 63 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Είναι άγνωστο τι φορούσε την ημέρα της εξαφάνισής του.

Το Χαμόγελο του Παιδιού αναφέρει ότι ενημερώθηκε σήμερα 20/6/23 για την εξαφάνισή του και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο.

Στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000».

Σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Νεότερη ενημέρωση από papafotis.gr

Η περιπέτεια του Ερμή – Βασίλη Μ., 17 ετών, έληξε σήμερα το απόγευμα 20/6/23 δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν.

Η Ερμής – Βασίλης Μ. βρέθηκε στη Σαντορίνη και είναι καλά στην υγεία του.

Το Χαμόγελο του Παιδιού είχε προχωρήσει νωρίτερα σήμερα 20/06/23 στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στον Ερμή – Βασίλη Μ. και την οικογένειά του για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.

Παρακαλείσθε για την άμεση αφαίρεση της φωτογραφίας από όπου υπάρχει η ανακοίνωση της εξαφάνισης.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται. Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός παιδιού ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων ανηλίκων. Ενημερωθείτε για τις διεθνείς συνεργασίες του Οργανισμού: http://www.hamogelo.gr/gr/el/diethneis-sinergasies/

Περισσότερες πληροφορίες:

Εθνικό Κέντρο για τις Εξαφανίσεις και τα Παιδιά Θύματα Εκμετάλλευσης «Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τις Εξαφανίσεις 116000» e mail: 116000@hamogelo.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *