Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024

Συμμορία Αράβων δολοφόνησε 16χρονο σε πάρκο σκέητμπορντ!

Share

Συμμορία Αράβων μαθητών δολοφόνησε τον 16χρονο που μπήκε να τους «χωρίσει» κατά την διάρκεια καυγά με Ουκρανούς.

Ο 16χρονος έφηβος Filipp S. έχασε τη ζωή του μετά την απενεργοποίηση της μηχανικής υποστήριξης από το ιατρικό προσωπικό.

Δεν είναι σαφές τι προκάλεσε τον θανατηφόρο καυγά στις 30 Ιανουαρίου στο πάρκο σκέιτ, αλλά ο Filipp S. φέρεται να παρενέβη για να διακόψει μια συμπλοκή όταν δέχτηκε πολλαπλές γροθιές και, μόλις έπεσε στο έδαφος, επιπλέον κλωτσιές στο κεφάλι.

Ο αδελφός του Filipp Wilhelm S. δήλωσε στην εφημερίδα Bild:

“Ένας μάρτυρας μου είπε αργότερα ότι μια ομάδα 15 ατόμων αραβικής καταγωγής διαπληκτίστηκε με τρεις Ρώσους και Ουκρανούς φίλους του αδελφού μου.

Αυτές οι κλίκες λέγεται ότι έχουν συχνά συγκρούσεις μεταξύ τους”.

Συμμορία Αράβων δολοφόνησε 16χρονο

“Ο Filipp παρενέβη για να σταματήσει τον καυγά. Οι Άραβες νεαροί τον χτύπησαν πρώτα στο πρόσωπο. Όταν έπεσε στο έδαφος, φέρεται να συνέχισαν να τον χτυπούν. Φοβάμαι ότι οι κακοποιοί θα μείνουν ατιμώρητοι επειδή όλοι τους υποτίθεται ότι είναι ανήλικοι”, πρόσθεσε ο αδελφός.

Το θύμα αφαιρέθηκε από τη μηχανική υποστήριξη μετά από εννέα ημέρες, καθώς οι γιατροί δήλωσαν ότι είχε περιέλθει σε φυτική κατάσταση.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της αυτοψίας, ο έφηβος, η οικογένεια του οποίου καταγόταν από το Καζακστάν, υπέστη μαζική εγκεφαλική αιμορραγία, η οποία ήταν και η αιτία θανάτου.

Ο ανώτερος εισαγγελέας Dr. Gerhard Pauli δήλωσε ότι “επρόκειτο για ένα είδος ανευρύσματος που έσκασε λόγω χτυπήματος ή πτώσης”.

Η Bild αναφέρει ότι κάποιοι δράστες έχουν ταυτοποιηθεί και ότι όλοι συνεχίζουν να φοιτούν στο σχολείο. Αν οι δράστες της επίθεσης του Filipp ήταν πράγματι ανήλικοι, η ταυτότητά τους δεν θα αποκαλυφθεί ποτέ και είναι απίθανο κάποιος από αυτούς να εκτίσει ποινή φυλάκισης.

Διαγνώστηκε ως εγκεφαλικά νεκρός

Αφού ο όχλος ξυλοκόπησε το θύμα του, φέρεται να τράπηκε σε φυγή.

Ο Filipp μεταφέρθηκε στα επείγοντα, όπου ένας γιατρός τον επανέφερε, αλλά η ζημιά είχε ήδη γίνει και το αγόρι κηρύχθηκε εγκεφαλικά νεκρό.

Ωστόσο, εκείνη την εποχή, ο Βίλχελμ προειδοποίησε για το τι θα μπορούσε να συμβεί, λέγοντας:

“Τώρα διεξάγεται ένα άλλο τεστ. Αν δείξει ότι ο εγκέφαλος του αδελφού μου δεν λειτουργεί πλέον, οι γιατροί θα θελήσουν να απενεργοποιήσουν τα μηχανήματα”.

Μέρος της τραγωδίας είναι ότι ο Filipp S. πέθανε κάνοντας αυτό που αγαπούσε περισσότερο, με τον αδελφό του να λέει: “Ήταν εκεί όλη την ώρα γιατί του άρεσε να κάνει βόλτες με το skateboard του. Άφηνε και τον 10χρονο γιο μου να το οδηγεί”.
Ο Filipp S. ήταν το μικρότερο από τα 11 παιδιά και ο θάνατός του δεν ήταν η μόνη τραγωδία, καθώς πριν από τέσσερα χρόνια, οι γονείς έχασαν τον γιο τους Peter S. σε ατύχημα με μοτοσικλέτα.
Ο Wilhelm S. δήλωσε ότι ο Peter “είναι θαμμένος στο Καζακστάν, και τρία από τα αδέλφια μας ζουν ακόμη και σήμερα εκεί”.

Μιλώντας στην Bild, ο ειδικός σε θέματα εκφοβισμού Carsten Stahl δήλωσε: “Ο Σ: “Αυτό που φοβόμουν εδώ και χρόνια συνέβη στον Filipp. Οι νέοι γίνονται όλο και πιο επιθετικοί και θα υπάρξουν περισσότερα περιστατικά όπως αυτό”.

Πηγή: NewsFireGR

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις