Συγχαρητήρια για την πρώτη θέση

Ο Σύλλογος ΑμεΑ “Ηλις” δημοσίευσε τα συγχαρητήριά του στα παιδιά για την σπουδαία τους διάκριση, στον διαγωνισμό της εφ. «Πελοπόννησος».

Η ανακοίνωση από τον Σύλλογο ΑμεΑ “Ηλις”

Συγκίνηση, χαρά και απίστευτη υπερηφάνεια για την πρώτη θέση που κατέκτησαν οι μαθητές του Εεεεκ Πύργου και μέλη του Συλλόγου ΑμεΑ “Ηλις” στο διαγωνισμό για τα Πρόσωπα της Χρονιάς  2022 της εφημερίδας Πελοπόννησος !!!

Ευχαριστούμε την εφημερίδα για την ευκαιρία που έδωσε στα παιδιά μας! !!!

Ευχαριστούμε όλους όσους τα τίμησαν με την ψήφο τους!!!

πηγή

Η κ. Αγαθή Ρηγοπούλου

Σε άλλη δημοσίευση η πρόεδρος του Συλλόγου γράφει στην προσωπική της σελίδα:

Όταν γνωρίζω αυτά τα απίθανα, αξιαγάπητα παιδιά πως να μη νιώσω συγκίνηση και χαρά για την επιτυχία που με τόσο κόπο και δύναμη ψυχής κατέκτησαν!!!!! Παναγιώτη, Μαριελλη, Μίμη, Νικόλα!! 

Συγχαρητήρια αγαπημένα μου !!!!

Σας ευχαριστούμε που μας κάνετε υπερήφανους και παίρνουμε δύναμη από τη δύναμή σας να συνεχίσουμε τους αγώνες μας για την αποδοχή σας ως ισότιμα μέλη στην κοινωνία.

Το αξίζετε!!!!!

Όταν γνωρίζω αυτά τα απίθανα, αξιαγαπητα παιδιά πως να μη νιώσω συγκίνηση και χαρά για την επιτυχία που με τόσο κόπο και δύναμη ψυχής κατέκτησαν!!!!!Παναγιώτη, Μαριελλη, Μίμη, Νικόλα!!
Όταν γνωρίζω αυτά τα απίθανα, αξιαγάπητα παιδιά πως να μη νιώσω συγκίνηση και χαρά για την επιτυχία που με τόσο κόπο και δύναμη ψυχής κατέκτησαν! Παναγιώτη, Μαριελλη, Μίμη, Νικόλα!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *