Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024

Συλλήψεις για βιασμούς & μαστροπεία ανηλίκων

Share

Συλλήψεις για βιασμούς ανηλίκων αλλά και την προώθησή τους στην πορνεία (μαστροπεία) πραγματοποίησε η ΕΛ.ΑΣ.

Μια νέα υπόθεση, που θυμίζει την δυσώδη του Κολωνού με βιασμούς και μαστροπεία, εξάρθρωσε η ΕΛ.ΑΣ. Την Πέμπτη η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής συνέλαβε σε διαφορετικά σημεία στην Αττική, Εκάλη, Κολωνό και Κορυδαλλό, 3 άτομα για σεξουαλική εκμετάλλευση και εκπόρνευση ανηλίκων.

Συλλήψεις για βιασμούς

Πρόκειται για μια γυναίκα 31 ετών και δύο άνδρες, 33 και 55 ετών.

Κατηγορούνται για μαστροπεία σε βάρος προσώπου νεότερου των 15 ετών, κατ’ εξακολούθηση, μαστροπεία σε βάρος ανηλίκου με την χρήση ηλεκτρονικών μέσων κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία (παραγωγή, διανομή και κατοχή) με την χρησιμοποίηση ανηλίκων μέσω πληροφοριακών συστημάτων κατ’ επάγγελμα καθώς και γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής σε βάρος προσώπου νεοτέρου των 15 ετών και προσώπου μεγαλύτερου των 15 ετών, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος των 3 συλληφθέντων και 6 ακόμη ατόμων.

η 31χρονη μαστροπός
Η 31χρονη μαστροπός Πηγή φώτο: Flash

Η δράση τους

Η 31χρονη συνελήφθη στον Κολωνό και από αρχές του 2022 εξωθούσε την 15χρονη, με την οποία διατηρούσε φιλική σχέση, στην πορνεία αποκομίζοντας χρηματικό όφελος

Ο 33χρονος (φωτογράφος) συνελήφθη στην Εκάλη και στα μέσα Απριλίου 2023 ανάρτησε φωτογραφίες της 15χρονης και μιας 17χρονης σε σάιτ, μέσω του οποίου έγιναν τουλάχιστον 10 ερωτικά ραντεβού σε ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας

Ο 55χρονος Έλληνας συνελήφθη στον Κορυδαλλό και κατά το διάστημα Ιουλίου – Αυγούστου 2023 συνευρέθη ερωτικά στην οικία του με την 15χρονη και την 17χρονη έναντι χρηματικού ποσού 100 ευρώ στην κάθε μια. Κατά το ίδιο διάστημα και προγενέστερα προέβη σε όμοιες πράξεις με τις ανήλικες, τόσο από κοινού όσο και με καθεμία χωριστά.

Κατά έρευνες σε οικίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος ψηφιακών πειστηρίων και ένα αεροβόλο όπλο.

Η υπόθεση έχει παραπεμφθεί στο 10ο Ανακριτικό Τμήμα του Πρωτοδικείου Αθηνών, από όπου εκδόθηκαν τα Εντάλματα Σύλληψης.

 

 

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις