Τε. Σεπ 28th, 2022
πρόωρες εκλογές 2022

Σύμφωνα με εσωτερική δημοσκόπηση του Μαξίμου που επικαλείται ο δημοσιογράφος και πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος το ποσοστό της ΝΔ είναι 23-24%, κάτι που επιβεβαιώνει και την πρόσφατες δημοσκοπήσεις που διέρευσαν σαν φήμες στα δημοσιογραφικά γραφεία των Αθηνών. Δημοσκοπήσεις που είχε παραγγείλει το Μαξίμου αλλα και κάποιες εκ των δυτικών πρεσβειών.

 

Η κατάσταση, έτσι ή αλλιώς, στο κυβερνητικό στρατόπεδο δεν είναι καθόλου καλή και δεν θα ήταν υπερβολή να πει κανείς ότι είναι μη αναστρέψιμη. 

 

Στο Μαξίμου «πόνταραν» σε εκλογές τον Μάιο, ώστε να μπορέσουν να περισώσουν ότι μπορούν και έστω να είναι το πρώτο κόμμα, ακόμη και εάν στη συνέχεια θα χρειαζόταν να συνεργαστούν με το ΚΙΝΑΛ και τον ΣΥΡΙΖΑ, παρόλα αυτά το συγκεκριμένο σχέδιο απορρίφθηκε από τους ξένους, λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.

 

Μάλιστα ο ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος αναφέρεται στα σενάρια για πρόωρες εκλογές και τονίζει: «Από το Μαξίμου προωθήθηκαν σενάρια για πρόωρες εκλογές. 

Ο Μητσοτάκης έβαλε στη Βουλή τέλος στα σενάρια που ο ίδιος διακινούσε. Το ξέσπασμα του πολέμου προκάλεσε μια κάποια συσπείρωση υπέρ της κυβέρνησης Στη συνέχεια όμως η κυβερνητική αδιαφορία για τα προβλήματα έδιωξε τον κόσμο».

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ευάγγελος Αντώναρος σε ανάρτηση του τονίζει ότι πλέον είναι υπαρκτός ο κίνδυνος η Νέα Δημοκρατία να πέσει κάτω από το 20%.

 

«Αν συνεχίσει έτσι, η ΝΔ θα συναγωνισθεί “επάξια” το ποσοστό του “απόλυτου πάτου” που είχε σημειώσει τον Μάιο 2012 ο Αντώνης Σαμαράς: 18,85%», γράφει χαρακτηριστικά.

 

 

Η ανάρτηση του Ε.Αντώναρου

«Η Νέα Δημοκρατία με τον Μητσοτάκη επικεφαλής βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση. Οι δημοσκόποι απλά “διορθώνουν” με κάθε μέτρηση τις μέχρι τώρα υπεραισιοδοξες προβλέψεις τους πλησιάζοντας την πραγματικότητα — για να μην εκτεθούν. 

 

Σε εσωτερικές μετρήσεις του Μαξίμου το πραγματικό ποσοστό κατεβαίνει γύρω στο 23 με 24 τοις εκατό. Με πτωτική τάση. Αν συνεχίσει έτσι, η ΝΔ θα συναγωνισθεί “επάξια” το ποσοστό του “απόλυτου πάτου” που είχε σημειώσει τον Μάιο 2012 ο Αντώνης Σαμαράς:18,85%.

 

Ένα ιστορικό κόμμα πληρώνει την ανικανότητα, έπαρση, εμμονική αντίληψη της κοινωνίας από έναν πρωθυπουργό και την ομαδούλα του που δεν έχουν την παραμικρή σχέση με τον μέσο Έλληνα. 

 

Και του βγάζουν και γλώσσα — όπως έκανε σήμερα ο Μητσοτάκης στη Βουλή.

ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.