Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024

Σπύρος Σκιαδαρέσης: Εγκαίνια στον Πύργο

Share

Ο Σπύρος Σκιαδαρέσης εγκαινίασε στον Πύργο το εκλογικό κέντρο για τον συνδυασμό «Νέα Δυτική Ελλάδα – Ενωμένοι Μπορούμε». Διαβάστε το σχετικό δελτίο Τύπου που ακολουθεί:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ηχηρό μήνυμα ανατροπής στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος έστειλε η Ηλεία στη μεγάλη συγκέντρωση του συνδυασμού «Νέα Δυτική Ελλάδα – Ενωμένοι Μπορούμε» με επικεφαλής τον Σπύρο Σκιαδαρέση, το βράδυ της Δευτέρας, στον Πύργο.

Στο πλαίσιο των εγκαινίων του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού που έγιναν παρουσία του Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Σπυρόπουλο και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος, βουλευτή Ηλείας, Μιχάλη Κατρίνη, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος διεμήνυσε προς πάσα κατεύθυνση πως «πιστοί στις αξίες και στα ιδανικά μας, με οδηγό μας την παραταξιακή μας συνείδηση και την ακεραιότητα μας, δίνουμε όλοι μαζί την μάχη των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου για να δημιουργήσουμε τη Νέα Δυτική Ελλάδα, αυτή που θέλουμε και μας αξίζει».

«Η απερχόμενη περιφερειακή αρχή ήταν απλώς μια κακή παρένθεση.

Εγκαίνια στον Πύργο
Εγκαίνια στον Πύργο

Αγωνιζόμαστε για τη νίκη που θα πετύχουμε όλοι μαζί, για μια Νέα περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με ελπίδα και προοπτική!

Με διαφάνεια, εξωστρέφεια και λογοδοσία στους πολίτες!» τόνισε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης και άσκησε δριμεία κριτική στην απερχόμενη
Περιφερειακή Αρχή για τον αποκλεισμό της Ηλείας από οποιαδήποτε αναπτυξιακή δράση και έργο. «Δεν έχουν να παρουσιάσουν ούτε ένα δικό τους έργο.

Οι εργασίες στην Πατρών- Πύργου εξελίσσονται με ρυθμούς χελώνας, ενώ δεν νοείται Ολυμπία Οδός, χωρίς την Ολυμπία.

Γιατί, λοιπόν, υπερηφανεύεται ο κ. Φαρμάκης και ποιους ακριβώς αγώνες έδωσε απέναντι στην κυβέρνηση κατά τη διάρκεια της θητείας του;

Εδώ στην Ηλεία, η αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί. Παρακολουθούσαν παθητικά την κυβέρνηση να τιμωρεί την Ηλεία, κλείνοντας τα δύο Τμήματα ΑΕΙ, στον Πύργο και στην Αμαλιάδα, όπως επίσης, θεατές είναι και στην συνεχόμενη υποβάθμιση των υγειονομικών μονάδων, αλλά και του συγκοινωνιακού αποκλεισμού της περιοχής, η οποία δεν διαθέτει καν σιδηρόδρομο.

Ο Νομός στερείται σημαντικών υποδομών για τους αγρότες, αλλά και τους κατοίκους.

Το μεγάλο βέβαια -και μοναδικό-πλεονέκτημα της Ηλείας είναι το τεράστιο πολιτιστικό της απόθεμα με το παγκόσμιο σύμβολο του αθλητικού ιδεώδους, την Αρχαία Ολυμπία, για την ανάδειξη της οποίας, έγιναν αποσπασματικές και αναποτελεσματικές κινήσεις», ανέφερε μεταξύ άλλων και ανακοίνωσε επιγραμματικά τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού που θα βγάλουν από το τέλμα την περιοχή.

Και κατέληξε «το μεγάλο στοίχημα για εμάς είναι να μην έχουμε μια ακόμα χαμένη πενταετία για την Περιφέρειά μας. Γι’ αυτό λέμε όχι σε άλλες χαμένες ευκαιρίες.

Η παράταξή μας είναι ο αυθεντικός εκφραστής του Δημοκρατικού και Προοδευτικού κόσμου της Περιφέρειάς μας και εγγυητής της ενότητας και της δημοκρατικής ανατροπής».

Προηγήθηκαν σύντομοι χαιρετισμοί από τον κ. Σπυρόπουλο, ο οποίος ανέφερε πως «οι ισχυροί δεσμοί του ΠΑΣΟΚ με την αυτοδιοίκηση θα ενισχυθούν ακόμα περισσότερο με το αποτέλεσμα της 8ης Οκτωβρίου.

Χρέος όλων μας να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές μια βιώσιμη Περιφέρεια με ανάπτυξη και προοπτική», καθώς και του κ. Κατρίνη ο οποίος κάλεσε τους Ηλείους να στηρίξουν τον συνδυασμό «Νέα Δυτική Ελλάδα» λέγοντας πως με «εγγυάται την επόμενη μέρα στην Ηλεία και στην Περιφέρεια, η οποία είναι στο χάρτη με τις φτωχότερες περιφέρειες της Ευρώπης».

Στο τέλος της εκδήλωσης ο κ. Σκιαδαρέσης παρουσίασε τους υποψήφιους της Π.Ε. Ηλείας, τους οποίους και ευχαρίστησε για τον αγώνα και τη μαχητικότητά τους.

«Νέα Δυτική Ελλάδα - Ενωμένοι Μπορούμε»

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις