Καθαίρεση Κοτσώνη από τη θέση Αντιδημάρχου

Πολιτικός σεισμός στον Πύργο αργά το βράδυ της Δευτέρας. Ο Δήμαρχος κ. Παναγιώτης Αντωνακόπουλος έδιωξε από το σχήμα της Δημοτικής Αρχής τον μέχρι εχθές Αντιδήμαρχο και στενό του συνεργάτη κ. Νίκο Κοτσώνη, αφού δημοσίευσε επισήμως την καθαίρεσή του…

Μάλιστα, ο Δήμαρχος Πύργου στην επίσημη ανάκληση που δημοσίευσε στο «Διαύγεια» επιτίθεται πολιτικά στον πρώην συνεργάτη του με σκληρές εκφράσεις. Μπορείτε να τις διαβάσετε στη συνέχεια, που παραθέτουμε ολόκληρο το κείμενο της αποπομπής του κ. Κοτσώνη.

Εμείς στο papafotis.gr το μόνο που θέλουμε να ρωτήσουμε είναι γιατί τώρα. Τρία ολόκληρα χρόνια μετά… Μήπως υπάρχει εμπλοκή στην υπόθεση και τρίτου προσώπου; Απλώς ρωτάμε. Μήπως;

Αν και οι απαντήσεις, κάτι μας λέει ότι θα δοθούν σύντομα σε όλους τους δημότες Πύργου. Διαβάστε την απόφαση του Δημάρχου Πύργου. Ολόκληρη η δημοσίευση στο «Διαύγεια» με ένα κλικ εδώ.

 

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
Ανακαλούμε από σήμερα (11/07/2022) την υπ ́αριθμ. Πρωτ. 31870/10-11-2021 Απόφαση Δημάρχου περί ορισμού του κ. Κοτσώνη Νικολάου ως Αντιδημάρχου Οικονομικών Υπηρεσιών – Απασχόλησης και Τουρισμού – Νέων Τεχνολογιών και Πληροφορικής του Δήμου Πύργου και απαλλάσσουμε τον ανωτέρω από την άσκηση των ανατιθέμενων σ ́αυτόν αρμοδιοτήτων, πριν τη λήξη της θητείας του, για τους κάτωθι σημαντικούς λόγους :

Η διοικητική συμπεριφορά του ανωτέρω καθίσταται αντίθετη με τις αρχές και τις θέσεις της Δημοτικής Αρχής, με αποτέλεσμα να διαταράσσεται το κλίμα συνεργασίας και να προκαλούνται προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία του Δήμου.

Διαπιστώνεται σοβαρότατο θέμα παντελούς έλλειψης διάθεσης συνεργασίας με το Δήμαρχο, που αναιρεί την εμπιστοσύνη και την αρχή της
επικουρικότητας στα καθήκοντα του Δημάρχου από πλευράς Αντιδημάρχου.

Αν και του ζητήθηκε να υποβάλλει την παραίτησή του δεδομένου ότι έχει καταστεί αδύνατη πλέον η όποια συνεργασία μαζί του , μέχρι σήμερα δεν το έχει πράξει, με αποτέλεσμα να παρουσιάζονται φαινόμενα δυσλειτουργίας στο έργο της Δημοτικής Αρχής.

Η παρούσα απόφαση να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα και στον πίνακα ανακοινώσεων του Δήμου.

Κοινοποίηση:
-Πρόεδρο Δημ .Συμβουλίου
-Αντιδ/ρχους Δήμου Πύργου
– Γενικό Γραμματέα
– Δ/νσεις Δήμου Πύργου
– κ. Κοτσώνη Νικόλαο
Ο Δήμαρχος Πύργου
Παναγιώτης Αντωνακόπουλος

 

 

 

Ποιος να είναι άραγε;

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *