Πε. Οκτ 6th, 2022
Περισσότεροι οι εμβολιασμένοι στις ΜΕΘ

Ένα πραγματικό «σοκ αξιοπιστίας» για τα όσα γνωρίζαμε έως τώρα για τον τρόπο αντιμετώπισης του κορωνοϊού. Με αυτά που γνωρίζαμε και πληροφορούμασταν επισήμως, όποιος έκανε όλες τις δόσεις των εμβολίων θα περνούσε την δοκιμασία της νόσησης πολύ ελαφρά σαν ένα κρυωματάκι.

Ακόμη και εάν χρειαζόταν να νοσηλευθεί, τουλάχιστον δεν θα κατέληγε στη ΜΕΘ. Όμως, η χθεσινή επίσημη ανακοίνωση του ΕΟΔΥ άλλα δείχνει. Οι τριπλά εμβολιασμένοι ξεπέρασαν σε ποσοστό όλους τους άλλους!

Δηλαδή, εκείνους που δεν εμβολιάστηκαν ποτέ, εκείνους που έκαναν μόνο μια δόση αλλά και αυτούς που εμβολιάστηκαν διπλά. Τι συμβαίνει; Υπάρχει κάποιος ειδικός να δώσει μια εξήγηση για αυτό;

Βέβαια, εμείς εδώ στο papafotis.gr δεν είμαστε γιατροί, ούτε ειδικοί επιστήμονες. Δεν μπορούμε εμείς να σας πούμε τι συμβαίνει. Όπως είπαμε, αυτό είναι δουλειά άλλων. Εμείς ασχολούμαστε με τις ειδήσεις και την επικοινωνία. Το μόνο που μπορούμε να πούμε με σιγουριά, είναι ότι κάποιοι που ενημερώνουν τους απλούς πολίτες έχουν απολέσει την αξιοπιστία τους…

Για την ιστορία, να σημειώσουμε ότι εχθές ανακοινώθηκε πως στις ΜΕΘ το 50.3% είναι τριπλά εμβολιασμένοι. Συγκεκριμένα, η έκθεση γράφει:

«Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 167 (64.7% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 71 έτη. To 92.2% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 83 (49.7%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 84 (50.3%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι. »

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.