Εμπλέκουν Φλώρο με διαφθορά

Απίστευτες πληροφορίες που ήρθαν σήμερα στο φως, εμπλέκουν Φλώρο με διαφθορά και «μαύρο χρήμα».

Τις πληροφορίες αυτές φέρνουν στο φως το Documento και άλλες σελίδες στο internet.

Σε μια τόσο δύσκολη χρονικά συγκυρία για την Ελλάδα, η δημοσίευση αυτών των πληροφοριών προκαλούν πραγματικό σοκ.

Όχι μόνο με το τι αποκαλύπτουν αλλά και για την χρονική στιγμή που γίνονται οι αποκαλύψεις αυτές. Το ερώτημα «γιατί τώρα» είναι κρίσιμο και πρέπει να απαντηθεί.

Πως εμπλέκουν Φλώρο με διαφθορά

Όλα βασίζονται σε μια έκθεση παρακολούθησης από την ΕΥΠ αλλά αφήνονται υπονοούμενα ότι ο Στρατηγός ήταν και από άλλες υπηρεσίες παρακολουθούμενος.

Η συγκεκριμένη έκθεση εμφανίζει τον Κωνσταντίνο Φλώρο να αγοράζει σπίτι στου Παπάγου χρησιμοποιώντας «μαύρο» χρήμα ενώ αφήνει υπονοούμενα για συνομιλίες που υποκρύπτουν άνομες ενέργειες.

Συνολικά εμφανίζεται ως εχθρικός απέναντι στους πολιτικούς να διαφημίζει τη σχέση του με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η υποκλοπή προήλθε από πληροφορίες της ΕΥΠ ότι ο Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος «είχε προσωπική ατζέντα στους εξοπλισμούς», είχε εισπράξει μεγάλη μίζα από τα ελικόπτερα του Ναυτικού και επρόκειτο να την «επενδύσει»,

Αμέσως κινήθηκε η συνήθης διαδικασία συλλογής υπογραφών και το κινητό του παγιδεύθηκε για τρεις περιόδους πέρσι την άνοιξη από το σύστημα το «υπηρεσιακό» Syborg της ΕΥΠ.

Η αφέλεια του Κ.Φλώρου είναι ότι θεωρούσε το σύστημα Signal «ασφαλές» κάτι που δεν ισχύει φυσικά, καθώς καμία εφαρμογή δεν είναι ασφαλής 100%.

Τα ερωτήματα…

Πριν ολοκληρώσουμε θα γράψουμε μερικά από τα ερωτήματα που βασανίζουν τους Έλληνες πολίτες μετά από αυτήν την είδηση.

Γιατί τώρα, βγαίνουν αυτές οι αποκαλύψεις για τον Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, έναν από τους λίγους ένθερμους υποστηρικτές μιας σκληρής στάσης απέναντι στην τουρκική επιθετικότητα;

Θα αναγκαστεί σε παραίτηση ο Στρατηγός σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή με την Τουρκία;

Ποιος θα πάρει τη θέση του; Μήπως κάποιος που δεν θα είναι τόσο… «σκληρός»;

Πόσο θα επηρεάσει αυτή η εξέλιξη την τιτάνια μάχη που δίνει η Ελληνική Ομογένεια για να μην παραχωρήσει ο Μπάιντεν τα F-16 στον Ερντογάν;

 

Νεότερη ενημέρωση

Η απάντηση του Στρατηγού

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *