Απόφαση τσουνάμι για ΔΛΤ Πύργου

Απόφαση «τσουνάμι» για την Δημοτική Αρχή Πύργου! Την απόλυτη δικαίωση επιφύλασσε η απόφαση για τους κυρίους Κων/νο Χρυσικόπουλο, Νικόλαο Ψάρρη, Διονύσιο Κοιλιομενιάτη και Φραγκίσκο Κολόσακα, οι οποίοι προσέφυγαν στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση κατά της απόφασης υπ’ αριθ. 37/22 του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου.

Η απόφαση αυτή του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου αντικαθιστούσε μέλη του ΔΣ του ΔΛΤ Πύργου και τώρα είναι άκυρη! Πολλά τα ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν από τον Δήμαρχο Πύργου…

Αναμένουμε εξελίξεις πολύ σύντομα και μάλιστα καταιγιστικές! Τέλος, να προσθέσουμε ότι για τον ίδιο λόγο είχαν προσφύγει και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Χαράλαμπος Μιχαλακόπουλος, επικεφαλής της Παράταξης ̈ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ ̈ και Ευστάθιος Καννής, επικεφαλής της παράταξης ̈ΜΠΟΡΟΥΜΕ ̈.

Διαβάστε ολόκληρη την απόφαση της Αποκεντρωμένης με ένα κλικ εδώ.

Στο papafotis.gr σας είχαμε παρουσιάσει αναλυτικά το θέμα και σας είχαμε δώσει τη δυνατότητα με ρεπορτάζ μέσα από το protagonistes.tv να γνωρίζετε τη θέση και εκείνων που ήταν εναντίον της απόφασης του Δημάρχου Πύργου. Πράγμα το οποίο σπανίζει στις ημέρες μας και είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για αυτό.

Θυμηθείτε τα ρεπορτάζ με τον κ. Νίκο Ψάρρη και την αποκλειστική συνέντευξη που είχε δώσει εδώ και με τους κ. Κολόσακα και Κων/νο Χρυσικόπουλο εδώ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *