Πρόεδρος Δ.Ε.Ε.Π Ν.Δ. Ηλείας Γιώργος Λαμπρόπουλος

Σημαντικές δυνατότητες και «ευκαιρίες» για την Ηλεία είναι πλέον μπροστά μας.

Πρόεδρος Δ.Ε. Ε.Π Ν.Δ. Ηλείας Γιώργος Λαμπρόπουλος : «Έμπρακτο κυβερνητικό ενδιαφέρον για τον τόπο μας»!

Σημαντικές δυνατότητες και «ευκαιρίες»

Η κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη δείχνει με τον έμπρακτο και ουσιαστικό τρόπο το ενδιαφέρον της για τον τόπο και η Ηλεία βρίσκεται στο επίκεντρο του του ενδιαφέροντός της με την ανάλογη ευθύνη και μεθοδικότητα.

Αυτό τόνισε χθες ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Γιώργος Λαμπρόπουλος με αφορμή και τις τελευταίες δηλώσεις Πέτσα από τον Πύργο για την στήριξη των Δήμων και την δυνατότητα υλοποίησης έργων και πρωτοβουλιών υπέρ των πολτών μέσα από τα προγράμματα του Υπ. Εσωτερικών

Άλλωστε τόσο ο συγκεκριμένος κορυφαίος κυβερνητικός παράγοντας όσο και πολλοί ακόμη εκ των πραγμάτων και βεβαίως τις περισσότερες φορές εκ του αποτελέσματος έχει αποδειχθεί ότι συνεργάζονται και είναι έτοιμοι να βοηθήσουν όταν συναντούν είτε τους εκλεγμένους μας εκπροσώπους του κοινοβουλίου, είτε τους φορείς της Αυτοδιοίκησης είτε ακόμη και τα ίδια τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στην Ηλεία.

Ο κ. Λαμπρόπουλος συνέχισε λέγοντας ότι το ζητούμενο για το Νομό είναι να μπορέσουμε να απορροφήσουμε πιστώσεις και να αξιοποιήσουμε μέσα στο 2023 κάθε ευκαιρία που θα μας δοθεί για να προχωρήσουν θέματα που έχουμε διεκδικήσει ασφαλώς τα δικαιούμαστε και τα διεκδικούμε με ακόμη μεγαλύτερη επιμονή σήμερα.

Δύο κατευθύνσεις μεγάλης ανάπτυξης

Ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ συμπλήρωσε στις δηλώσεις του ότι έχουμε μπροστά μας τουλάχιστον δύο βασικές κατευθύνσεις που δεν πρέπει να αγνοήσουμε.

Αντίθετα να ετοιμαστούμε κατάλληλα για να επωφεληθούμε από αυτές όσο μπορούμε καλύτερα.

Πρόκειται για το Ταμείο Ανάκαμψης, μέσω του οποίου είναι ήδη γνωστές κάποιες σημαντικές παρεμβάσεις για τις υποδομές τον τουριστικό και τον αγροτικό τομέα. Επίσης, η Μελέτη Ανασυγκρότησης που θα μας υποδείξει τις άμεσες μελλοντικές επιδιώξεις και τα σοβαρά έργα πνοής για την Ηλεία.

Αν με όλα τα παραπάνω συνυπολογίσουμε εργασίες κομβικής σημασίας για την ανάπτυξη όπως ο αυτοκινητόδρομος Πύργου – Πατρών και εργασίες σε επίπεδο Περιφέρειας και Δήμων με χρήματα του κρατικού προϋπολογισμού τότε εύλογα καταλαβαίνουμε ότι χαράσεται μια πορεία εξέλιξης που είναι και η πιο ηχηρή απάντηση στις αντιπολιτευτικές κραυγές του τόπου μας που έχουν να κάνουν μόνο με τις εντυπώσεις μιας μικροπολιτικής προπαγάνδας και μόνο…

Οι Ηλείοι πολίτες – κατέληξε ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ- αντιλαμβάνονται πλήρως την σοβαρή πολιτική από εκείνη που μας αφήνει στο περιθώριο με πολλά λόγια και κανένα έργο. Έχουν εμπιστοσύνη στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και όπως την πρώτη φορά έτσι και τώρα αυτή την εμπιστοσύνη τους θα δείξουν σύντομα και στην ώρα της κάλπης!

πηγή

«Έμπρακτο κυβερνητικό ενδιαφέρον για τον τόπο μας»!
«Έμπρακτο κυβερνητικό ενδιαφέρον για τον τόπο μας»!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *