Σάββατο, 25 Μαΐου 2024

Σάλος με καθηγητή που κακοποίησε σκύλο!

Share

Σάλος με τον καθηγητή Θέμη Ματσούκα που συνελήφθη για σεξουαλικές πράξεις με σκύλο!

Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένας Ελληνοαμερικανός καθηγητής στην Πενσυλβάνια συνελήφθη από τις αμερικανικές αρχές και κατηγορείται ότι κακοποίησε σκύλο, προβαίνοντας σε σεξουαλικές πράξεις με το ζώο.

Σύμφωνα με τα διεθνή δημοσιεύματα, πρόκειται για τον 64χρονο πολυβραβευμένο καθηγητή χημικής μηχανικής στο Penn State, Θέμη Ματσούκα, ο οποίος καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας να προβαίνει σε σεξουαλικές πράξεις με σκύλο, μέσα σε δασικό μονοπάτι.

Στο βίντεο που προκάλεσε σοκ σε όσους το είδαν, ο καθηγητής φορούσε μόνο τα παπούτσια του και μια μάσκα και κακοποίησε σεξουαλικά έναν σκύλο ράτσας κόλεϊ. Σύμφωνα με το Fox43, ο καθηγητής επιχείρησε μάλιστα να καταγράψει τις αποτρόπαιες πράξεις με τάμπλετ.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του καθηγητή και ο Θέμης Ματσούκας παραδέχτηκε ότι το έκανε για να «εκτονωθεί». Σε βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για άσεμνη έκθεση, δημόσιο αυνανισμό, σεξουαλική επαφή με σκύλο και κακοποίηση ζώου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο καθηγητής είχε την αρρωστημένη διαστροφή καθώς συλληφθεί ξανά το 2014 για αντίστοιχες πράξεις. Μετά από έρευνα στο σπίτι του, οι αρχές εντόπισαν τον σκύλο ράτσας κόλεϊ που καταγράφηκε να κακοποιεί σεξουαλικά.

Ο ίδιος, σύμφωνα με το δημοσίευμα, πανικοβλήθηκε όταν συνελήφθη στην αρχή και αρνούμενος τις πράξεις του δήλωνε στους αστυνομικούς «τελείωσα, είμαι νεκρός», ενώ μετά τους ζητούσε να τον πυροβολήσουν.

Σε ανακοίνωσή του το πανεπιστήμιο Penn State στο οποίο εργάζεται ο Θ. Ματσούκας από το 1991, ανέφερε μετά τη σύλληψή του «έχει παυθεί από τις υποχρεώσεις του και βρίσκεται σε άδεια».

πηγή

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις