Κότσιφας Να γιατί στηρίζω Παπαδάκο

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο συνδυασμό του Ανδρέα Παπαδάκου «Ήλιδα 36» ο δικηγόρος Σάκης Κότσιφας, ο οποίος βρίσκεται καθημερινά στο πλευρό του και τον συνοδεύει σε συναντήσεις και περιοδείες.

Μία συμμετοχή που άλλοι την περίμεναν και άλλοι ξαφνιάστηκαν. Το σίγουρο είναι ότι ο κ. Κότσιφας είναι από τους ισχυρούς του ψηφοδελτίου, ένας επιτυχημένος δικηγόρος που έχει μάθει να δίνει καθημερινά σκληρές μάχες και ξέρει στο τέλος πώς να κερδίζει και τον πόλεμο.

Υπηρετώντας την Δικηγορία και την Νομική Επιστήμη επί σειρά ετών και ερχόμενος σε καθημερινή επαφή με ανθρώπους του μόχθου και της βιοπάλης, επαγγελματίες, αγρότες και μη προνομιούχους, επισημαίνει «έχω διαπιστώσει ότι το κυρίαρχο αίτημα είναι αφενός μεν η κοινωνική και αυτοδιοικητική αλλαγή στον δήμο Ήλιδας και αφετέρου η πλήρης αποδοχή και προσδοκία στο πρόσωπο του Ανδρέα Παπαδάκου.

Ενός προσώπου που έχει προσφέρει τόσα πολλά μέχρι σήμερα, γεγονός που αναγνωρίζεται από ολόκληρη την κοινωνία της Ηλείας.

Το αίτημα όλων των συμπολιτών αποτελεί ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΞΙΩΣΗ και ως αναπόσπαστο μέλος της κοινωνίας αυτής τίθεμαι και εγώ με την σειρά μου ως αλληλέγγυος και ως υποψήφιος στον συνδυασμό του Ανδρέα Παπαδάκου, του οραματιστή και ευεργέτη του τόπου μας.

Εκτός των άλλων θέλω να τονίσω και το τόσο σπουδαίο πρόγραμμά του, στου οποίου την εκπόνηση συμμετείχα και εγώ.

Συμπορεύομαι, λοιπόν και συμπλέω στο ταξίδι της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, της δημιουργικής ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, της επιβαλλόμενης ΠΡΟΝΟΙΑΣ, του επίκαιρου ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ, των υποσχόμενων οραμάτων της ΝΕΟΛΑΙΑΣ και ΑΓΩΝΊΖΟΜΑΙ :

-Για το Νοσοκομείο

-Για το Πρωτοδικείο

-Για πανεπιστημιακές σχολές

-Για καλύτερη ποιότητα ζωής

-Για την προάσπιση των αγαθών των κατοίκων του Δήμου Ήλιδας και των σύγχρονων υποδομών του τόπου μας».

Κότσιφας Να γιατί στηρίζω Παπαδάκο
Κότσιφας Να γιατί στηρίζω Παπαδάκο

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *