Σάββατο, 25 Μαΐου 2024

«Ρουκέτα» Μαρινάκη προς Μητσοτάκη μετά την πρόκριση!

Share

«Ρουκέτα» Μαρινάκη προς Μητσοτάκη μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference League.

Κι όμως! Από τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης αυτή η δήλωση πέρασε …στα ψιλά!

Εμείς στο papafotis.gr εντοπίσαμε το video στο meaculpa.gr και σας το παρουσιάζουμε για την πληρέστερη ενημέρωσή σας.

«Ρουκέτα» Μαρινάκη

Μαρινάκης: «Ξέρετε, σήμερα, πάρα πολλοί, χιλιάδες, εκατομμύρια κόσμος δεν έχουν καταλάβει, τι έχει γίνει.

Το να παίξει ο Ολυμπιακός σ’ αυτόν τον τελικό, το να κερδίζει ομάδες, οι οποίες είναι Champions League ομάδες με πενταπλάσια, επταπλάσια μπάτζετ και να παίζει όπως παίζει, όπως έπαιξε στην έδρα τους, όπως έπαιξε σήμερα, μας γεμίζει πολύ μεγάλη χαρά, μεγάλη αισιοδοξία.

Πρέπει να αναλογιστεί κανείς από ποια χώρα ξεκινάμε και το κάναμε αυτό, με ποια ποδοσφαιρική ομοσπονδία το κάναμε αυτό, με ποια κυβέρνηση το κάνουμε αυτό και παρ’ όλες τις δυσκολίες το καταφέραμε αυτό το μεγάλο όνειρο», επεσήμανε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού σε ερώτηση δημοσιογράφου.

Και κατέληξε:

«Αυτό που θέλω να πω είναι ότι στην αρχή το πίστεψε ένας, μετά έγιναν δύο, μετά περισσότεροι και σιγά σιγά το πιστέψαμε όλοι.

Όταν το λέγαμε στην αρχή, το ‘χα πει και στους νέους, γιατί κι αυτό είναι εξίσου και μεγαλύτερο επίτευγμα ακόμα, αυτό που πέτυχαν οι νέοι μας να φτάσουν στην κορυφή της Ευρώπης.

Βλέπετε ότι παρά τις δυσκολίες, παρά το τι γράφεται, το τι μπορεί να συζητά ο καθένας, εμείς έχουμε πίστη στα όνειρά μας, τα στηρίζουμε και με σκληρή δουλειά, και όλοι μαζί ενωμένοι, πιστεύω ότι μπορεί να κατακτήσουμε την κορυφή.

Σήμερα είναι μια μεγάλη βραδιά, ιστορική για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Σήμερα είμαστε όλοι οι Έλληνες μαζί, και τους χρειαζόμαστε όλους.

Σε λίγο καιρό, σε ελληνικά χώματα, να το σηκώσουμε όλοι μαζί.

Αυτή τη στιγμή είναι κάτι το οποίο θα το κάνουμε για την Ελλάδα μας, για το Θρύλο μας, για τον Πειραιά μας, αλλά πάνω απ’ όλα για τον τόπο μας.

Να ‘στε όλοι καλά και θα βρεθούμε σύντομα να πούμε περισσότερα».

Ο Ολυμπιακός επικράτησε χθες βράδυ στο γήπεδο Καραϊσκάκη με 2-0 επί της Άστον Βίλα και προκρίθηκε με αυτόν τον τρόπο στον τελικό του Conference Leage.

Διαβάστε για τον αγώνα και δείτε τα highlights στο ακόλουθο δημοσίευμα:

Γράφει ιστορία ο Ολυμπιακός: 2-0 την Άστον Βίλα και περνάει στον τελικό!

 

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις