Πε. Οκτ 6th, 2022

Τραγικό ήταν το τέλος στην υπόθεση εξαφάνισης του 46χρονου εργολάβου στη Ρόδο. Οι αστυνομικές αρχές τον βρήκαν νεκρό. 53χρονος ξενοδόχος ομολόγησε τη δολοφονία του εργολάβου, αποκαλύπτοντας που είχε κρύψει το πτώμα.

Ο εργολάβος πατέρας τριών παιδιών αγνοούνταν από τις 28 Αυγούστου, όταν και είχε ραντεβού με 53χρονο ξενοδόχο της δημοτικής ενότητας Καλλιθέας, προκειμένου να του δώσει οφειλόμενα στο πλαίσιο συμφωνίας που είχαν συνάψει. Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, οι αρχές προσήγαγαν τον 53χρονο, ο οποίος μετά από ανάκριση, ομολόγησε ότι τον σκότωσε.

Στην έρευνά τους, οι αρχές αφού έβαλαν επί τάπητος όλα τα δεδομένα που έχουν προκύψει μέχρι σήμερα από καταθέσεις, έλεγχο μαγνητοσκοπήσεων από κάμερες παρακολούθησης καταστημάτων και την σήμανση, χθες το απόγευμα αναμενόταν να πραγματοποιηθεί η πρώτη προσαγωγή ατόμου προκειμένου να αναζητηθούν απαντήσεις για αντιφάσεις που έχουν ανακύψει.

Ο 46χρονος εντοπίστηκε σε κάμερα ασφαλείας περιπτέρου την 22.28 ώρα της Κυριακής να αγοράζει τσιγάρα και να μιλά έντονα στο κινητό του τηλέφωνο με άγνωστο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.