Κυ. Σεπ 25th, 2022
Ενθουσιασμένος ο Διονυσης Μπέλτσος από τη συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του εκλογικού του συνδυασμού

του Δημήτρη Παπαφώτη

 

Το papafotis.gr από την αρχή σας υποσχέθηκε, ότι θα κάνει δημοσιογραφία και όχι δημόσιες σχέσεις.

Αποκαλυπτικά κείμενα που αφορούν την δημόσια ζωή στον τόπο μας, δεν θα βρείτε συχνά να τα διαβάσετε αλλού. Και αυτό, μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους. Όπως και το γεγονός, ότι δεν θα μας βρείτε σε …«πετσολίστες» κανενός είδους. Σήμερα, ασχοληθήκαμε με ένα θέμα που συζητιέται μεν χαμηλοφώνως αλλά δεν θα το διαβάσετε πουθενά…

Το τελευταίο χρονικό διάστημα αναπτύχθηκε έντονη φημολογία στην πόλη και στα χωριά του Δήμου Πύργου, ότι ο (κατά δήλωσή του) υποψήφιος για τη θέση του Δημάρχου Πύργου κ. Διονύσης Μπέλτσος είναι απογοητευμένος από τα αποτελέσματα της προσπάθειάς του να «στρατολογήσει» αξιόλογους υποψήφιους για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η ίδια φημολογία, ανέφερε πως η απογοήτευσή του ήταν σε τέτοιο βαθμό που είχε αρχίσει να το ξανασκέφτεται το εάν θα κατέβει τελικά στις εκλογές… 

Η αλήθεια είναι ότι ο κ. Διονύσης Μπέλτσος, μετά από μια σύντομη δήλωση που είχε δημοσιεύσει ανήμερα το Μ. Σάββατο δεν έκανε καμία άλλη απολύτως δημόσια εμφάνιση ή δήλωση, σχεδόν δύο μήνες τώρα.

Δημότες που είχαν δει θετικά αυτήν την δημόσια αναγγελία, το τελευταίο διάστημα επικοινωνούσαν με το papafotis.gr και μας ρωτούσαν εάν συμβαίνει κάτι, το οποίο να έχει οδηγήσει τον κ. Μπέλτσο σε αναθεώρηση της αρχικής του απόφασης. Μας ανέφεραν και τις φήμες που κυκλοφορούσαν.

Κάναμε λοιπόν ρεπορτάζ και συγκεντρώσαμε τα ακόλουθα στοιχεία.

Πλησιάσαμε ανεπίσημα «πηγές» που βρίσκονται «πάρα πολύ κοντά» στον υποψήφιο Δήμαρχο Πύργου και αφού τους είπαμε για τις φημολογίες τους ζητήσαμε να μας πουν τι συμβαίνει.

Οι απαντήσεις που πήραμε από τις «πηγές» ήταν οι ίδιες. Αφού τις αξιολογήσαμε, λαμβάνουμε την δημοσιογραφική ευθύνη και σας τις παρουσιάζουμε, για να γνωρίζετε τι ακριβώς συμβαίνει.

Ο κ. Διονύσης Μπέλτσος όχι μόνο δεν έχει απογοητευτεί από την προσπάθειά του να «στρατολογήσει» υποψήφιους αλλά αντίθετα δηλώνει στους στενούς συνεργάτες του «ενθουσιασμένος».

Μάλιστα, μας τονίστηκε ιδιαίτερα από όλες τις «πηγές» ότι η συμμετοχή γυναικών στο ψηφοδέλτιο του κ. Μπέλτσου θα προκαλέσει αίσθηση.

Όχι μόνο επειδή οι υποψήφιες είναι αξιόλογες παρουσίες στην κοινωνία του Δήμου Πύργου αλλά και για τον μεγάλο αριθμό, τον οποίο θα καταλάβουν συνολικά στο ψηφοδέλτιο του «συνδυασμού Μπέλτσου».

Από αυτά που είμαστε σε θέση να συμπεράνουμε, η τακτική της …«εξαφάνισης Μπέλτσου» υπήρξε απολύτως συνειδητή και επιλογή του.

Το εάν θα δικαιωθεί βέβαια, θα φανεί στο μέλλον…

 

 

Έπιασαν τόπο οι προσπάθειες

 

Νίκος Μπίστολας: Διαδικασία υποβολής δηλώσεων ΟΣΔΕ και προβλήματα

 

Άτοκα δάνεια για αγορά ή επισκευή κατοικίας

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.