Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024

Πύργος: Σήμερα το Alfeios Eco Festival

Share

Σήμερα ξεκινά το Alfeios Eco Festival στον Πύργο, στο Επαρχείο. Δείτε το πρόγραμμα του Σαββάτου:

Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα ο χώρος θα είναι έτοιμος να υποδεχτεί τους επισκέπτες που θα θελήσουν να βρεθούν εκεί…

Αμέσως μετά τις ομιλίες και τους χαιρετισμούς, λίγο πριν τις 7μμ, θα ξεκινήσει το Στρογγυλό Τραπέζι με θέμα του την Κυκλική Οικονομία και ομιλητές τον πρ. Υπουργό Γιάννη Τσιρώνη, τον πρ. Πρόεδρο του Εθνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης, Δημήτρη Πολιτόπουλο και τον καθηγ. του Ιονίου Πανεπιστημίου, Διονύση Παναγιωτάρα…

Στον… φυσικά καταπράσινο χώρο διεξαγωγής έχουν τοποθετηθεί και τα περίπτερα των συμμετεχόντων (με θεματικές γύρω από τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, την Περιβαλλοντική προστασία, την Ανακύκλωση συσκευών, την Βιοκαλλιέργεια και τους Παραδοσιακούς σπόρους, την Ηλεκτροκίνηση, τον Πολιτισμό κ.α.), με τους εκπροσώπους των συμμετέχόντων να είναι στη διάθεση σας για να συζητήσετε, να ρωτήσετε και να μάθετε ότι σας απασχολεί γύρω από το eco living!

Περίπου στις 8μμ το.. “σκηνικό” αλλάζει και στο περίπτερο-studio του festival θα εμφανιστεί ο γνωστός σεφ Κωνσταντίνος Δήμουλας που θα ετοιμάσει επί τόπου (!!!) vegan συνταγές σε ένα πρωτότυπο gastronomy show που θα “μεταδίδεται” σε γιγαντο-οθόνη! Κι αν είστε στο χώρο εκείνη τη στιγμή θα έχετε το προνόμιο να… κεραστείτε!

Μετά τις 9μμ στη σκηνή του Alfeios Eco Festival θα ανέβουν τα μέλη μιας μπάντας που έχει διαγράψει τη δική της -ξεχωριστή- πορεία στα μουσικά δρώμενα της περιοχής μας, με πάμπολλες live εμφανίσεις και παρουσίες support σε πολύ σημαντικούς Έλληνες καλλιτέχνες!

Ο λόγος για τους “Ελεύθερη Πτώση” που αναμένεται να… ροκάρουν με ένταση κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο την πρώτη από τις δυο ημέρες του φεστιβάλ…

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις