Συγκέντρωση στον Πύργο κατά της υποχωρητικότητας του εμβολιασμού

Σαν σήμερα πέρυσι στις 29 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού.

Φέτος, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Η κυβέρνηση βαλλόμενη καθημερινά από τον διεθνή Τύπο για το σκάνδαλο των υποκλοπών, με τους Έλληνες πολίτες να έχουν ξεπεράσει τα όρια της αντοχής τους λόγω της λαίλαπας της ακρίβειας σε τρόφιμα και υπηρεσίες, φαίνεται να μην έχει πρόθεση να επιβάλει και πάλι σκληρά μέτρα κατά των ανεμβολίαστων.

Οι ειδικοί που εμφανίζονται στην τηλεόραση λένε ότι δεν χρειάζονται πια σκληρά μέτρα στο άνοιγμα των σχολείων το Σεπτέμβριο.

Πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσε και την παραίτηση του ο Αντονι Φαουτσι στις Η.Π.Α. του οποίου τις πρακτικές lockdown και τιμωρίας των ανεμβολίαστων ακολουθούσε «κατά γράμμα» η Ελληνική κυβέρνηση.

Μέχρι και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης έχουν αλλάξει «τροπάρι»…  Δεν ακούμε πια τους «πύρινους» λόγους των παρουσιαστών κατά των ανεμβολίαστων πολιτών, ούτε ειρωνείες και ύβρεις…

Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι ο κορωνοϊός σαν θέμα για τα τηλεοπτικά κανάλια «εξαφανίστηκε» στις 24 Φεβρουαρίου, με την πρώτη κανονιά που έριξε ο Πούτιν στην Ουκρανία!

Τελικά, αποδείχτηκε ότι δεν θα επιτυγχάναμε ποτέ την περίφημη ανοσία της αγέλης. Ότι τα μέτρα lockdown δεν περιόρισαν την επιδημία παρά μόνο κατέστρεψαν οικονομικά τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις αλλά και ο αριθμός των νεκρών εκτοξεύτηκε σε τέτοιο βαθμό, που οδήγησε την Ελλάδα στην θλιβερή πρώτη θέση ανάμεσα στις ευρωπαϊκές χώρες αναλογικά με τον πληθυσμό της.

Το papafotis.gr αναρωτιέται εάν κάποιος από όλους αυτούς, θα ζητήσει συγνώμη για ότι είπε κατά του 25% των Ελλήνων πολιτών, οι οποίοι άσκησαν το δημοκρατικό δικαίωμα της ελεύθερης επιλογής για να μην προχωρήσουν σε μια ιατρική πράξη χωρίς την θέλησή τους;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *