Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου

Ψυχραιμία παιδιά! Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού, έλεγαν οι πρόγονοί μας και είχαν δίκιο.

Για άλλη μια φορά η πλατεία του Πύργου έγινε αρένα για τον «μαινόμενο σαν ταύρο» πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ηλείας.

Δεν έφτανε ο τσακωμός μπροστά σε υπουργούς πριν μερικούς μήνες, δεν έφτανε η απεχθής δήλωση στα σόσιαλ κατά Περιφερειακού συμβούλου του Φαρμάκη, δεν έφτανε η επίσκεψή του με φωτογραφίες σε γεύματα με τον ΝΥΝ δήμαρχο Πύργου, ενώ το κόμμα του έχει απαγορεύσει οποιαδήποτε μορφή στήριξης στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ήρθε και το σημερινό για να κλείσει ο κύκλος των πολύ «όμορφων» περιστατικών.

Ο κύριος Γιώργος Λαμπρόπουλος επιτέθηκε έντονα φραστικά σε μέλος αντίθετης παράταξης του νυν δημάρχου μπροστά σε εκατοντάδες άτομα γυναίκες και παιδιά σε κεντρικό καφέ της πόλης.

Μάλιστα, η επίθεση αυτή σύμφωνα με πληροφορίες από παρόντες στο περιστατικό, λίγο έλειψε να …«ξεφύγει εντελώς» αλλά τον συγκράτησαν οι πιο ψύχραιμοι.

Αυτά τα ασπάζεται η ΝΔ;

Τα ασπάζεται ο κύριος Αντωνακόπουλος που συνέφαγε μαζί του και περιέφερε το φωτογραφικό υλικό τις προηγούμενες μέρες ως στήριξη της ΝΔ στο πρόσωπό του;

Κάποιος ας τους μαζέψει κύριοι!

Νεότερη ενημέρωση 16/10/2023

Επειδή πολλοί αναγνώστες μας ζήτησαν να δουν την επίμαχη φωτογραφία, σας την παρουσιάζουμε παρακάτω. Βέβαια, είναι εύκολο να την βρείτε και μόνοι σας.

Αρκεί να κάνετε μια διαδικτυακή βόλτα σε όλα τα site που υποστήριζαν μέχρι εχθές με πάθος τον δήμαρχο Πύργου…

Γεύμα Αντωνακόπουλου με στελέχη ΝΔ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *