Δήμος Πύργου

Δημόσια παρέμβαση με δελτίο Τύπου του κ. Λάμπη Αριστειδόπουλου για το εγκαταλελειμμένο αδέσποτο στη Βαρβάσαινα και τις ευθύνες του Δήμου Πύργου.

«Την μόνη αλήθεια για το περιστατικό με τον κακοποιημένο σκύλο στην Βαρβάσαινα, ο μόνος που θα μπορούσε να την αποκαλύψει είναι ο ίδιος ο σκύλος κ σίγουρα το ταλαιπωρημένο ζώο, το μόνο που θα έλεγε είναι ότι βρίσκεται στην ζωή χάρη στην επέμβαση της κ. Χριστοπούλου και της μικρής ομάδας της.

Αλλά η αδιαφορία κ η εγκατάλειψη των ουσιαστικών ζητημάτων που αφορούν όλο τον Δήμο, δεν αφορά μόνο τα εγκαταλελειμμένα αδέσποτα ζώα.

Είναι λυπηρό πάνω από ένα κακοποιημένο ζώο το οποίο ζει χάρη στην κ. Χριστοπούλου κ την μικρή ομάδας της, ο κ. Αντωνακόπουλος κ οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι να προσπαθούν να βρουν θεραπείες για τις πληγές τού τόπου που δεν έχουν καταφέρει μέχρι τώρα να κλείσουν».

Λάμπης Αριστειδόπουλος

Πρώην Δήμαρχος Ιαρδανου

Επικεφαλής παράταξης Δήμος Πύργου Πρωτεύουσα Ευθύνης

 

Λάμπης Αριστειδόπουλος
Λάμπης Αριστειδόπουλος

 

Το papafotis.gr φέρνει συχνά στην επικαιρότητα τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν για τα αδέσποτα στον Πύργο. Αυτήν τη φορά, θα θυμίσουμε στη Δημοτική Αρχή του Δήμου Πύργου ότι, ο Δήμος Πηνειού με τον Ανδρέα Μαρίνο κατάφερε να βάλει μπροστά την κατασκευή  καταφυγίου για τα αδέσποτα ζώα…  Είναι καιρός κάποιοι να σταματήσουν να κρύβονται πίσω από το δάκτυλό τους.

 

Το πρώτο καταφύγιο αδέσποτων ζώων στη βόρεια Ηλεία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *