Ομιλία Μπέλτσου εγκαίνια κέντρου 1

Ως «μέτρια» μπορούμε να χαρακτηρίσουμε την χθεσινή εμφάνιση του υποψήφιου δημάρχου Πύργου κ. Διονύση Μπέλτσου.

Δεν τα κατάφερε

Δεν κατάφερε να μαζέψει κόσμο. Ο βασικός πυρήνας των υποστηρικτών του ήταν συγκεντρωμένοι γύρω από τον κ. Μπέλτσο σε μια ακτίνα 20 μέτρων.

Σε καμία περιπτωση δεν …«γέμισε ασφυκτικά» η οδός Μιαούλη, όπως διαβάσαμε κάπου.

Βέβαια, σε μια προεκλογική περίοδο κυριαρχεί κάπως το στοιχείο της υπερβολής…

Το να λέμε και να γράφουμε ότι ο κόσμος γέμισε την Μιαούλη, η οποία παρέμεινε ουσιαστικά άδεια από τη μέση και πάνω σε όλη τη διάρκεια της ομιλίας  Μπέλτσου, δεν ανταποκρίνεται σε καμία περίπτωση στην πραγματικότητα.

Ο κόσμος ήταν αισθητά λιγότερος από την συγκέντρωση του νυν δημάρχου και ξεκάθαρα πολύ λιγότερος από την εντυπωσιακή συγκέντρωση Καννή.

Αν και δεν μπορεί κανείς να βγάλει ασφαλή συμπεράσματα από μια συγκέντρωση για τα εγκαίνια ενός εκλογικού κέντρου, οι εντυπώσεις παραμένουν.

Κάτι άλλο που παρατηρήσαμε από την χθεσινή ομιλία του κ. Μπέλτσου είναι η δυσκολία με την οποία εκφωνούσε τον (μακρύτατο…) πολιτικό του χαιρετισμό προς τους συγκεντρωμένους.

Εάν εξαιρέσουμε τα (όχι και λίγα) σαρδάμ, που είναι λογικό για έναν νέο πολιτικό, έδειχνε να κοπιάζει για να ολοκληρώσει τις (εξίσου μακροσκελείς) προτάσεις του.

Πραγματικά, εδώ στο papafotis.gr είμαστε περίεργοι πόσες ώρες θα κρατήσει η βασική του πολιτική ομιλία, κατά την οποία όπως υποσχέθηκε εχθές, θα παρουσιάσει αναλυτικά το πρόγραμμά του!!!

Συνεχίστε να επισκέπτεστε το papafotis.gr για να μαθαίνετε το τι πραγματικά συμβαίνει στην Ηλεία…

Άλλες δημοσιεύσεις μας για το δήμο Πύργου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *