Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου, 2024

Πύργος: Μεγάλες εκπτώσεις μόνο για σήμερα!

Share

Σε μεγάλες εκπτώσεις για τους πελάτες τους προχωρούν σήμερα Παρασκευή 10 Μαρτίου τα καταστήματα του Πύργου!

Μεγάλες εκπτώσεις μόνο για σήμερα

Είναι μια πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου. Αφορά κατά κύριο λόγο τα καταστήματα ένδυσης & υπόδησης.

Αυτό βέβαια, δεν εμποδίζει οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση του Πύργου να συμμετάσχει σε αυτήν την εκπτωτική ημέρα.

‘Έφτασε λοιπόν η στιγμή για μια Happy Day στον Πύργο, ύστερα από δύο ολόκληρα χρόνια απραξίας και lockdown λόγω της (πολυσυζητημένης & αμφισβητούμενης) πολιτικής που ακολούθησε η κυβέρνηση Μητσοτάκη για τον κορωνοϊό.

Να θυμίσουμε, ότι καμία ευρωπαϊκή χώρα δεν επέβαλε επί σχεδόν επτά (7) ολόκληρους μήνες να είναι κλειστά ή με αυστηρότατους  περιορισμούς τα εμπορικά καταστήματα! Μόνο στην Ελλάδα…

Βέβαια, η φετινή Happy Day επιβάλλεται να είναι σιωπηλή, λόγω πένθους για την τραγωδία στα Τέμπη. Αρκετές εκδηλώσεις και δράσεις που είχε προετοιμάσει ο εμπορικός κόσμος, ακυρώθηκαν.

Η Happy Day, όπως ονομάζεται η εκπτωτική ημέρα, δεν ανακοινώνεται νωρίς αλλά την τελευταία στιγμή. Αυτό μας εξήγησε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου κ. Ηλίας Ξανθούλης, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του.

Ο λόγος είναι για να μην «παγώσει» η Αγορά, όπως μας τόνισε και συνέχισε: «Εάν ανακοινώσουμε νωρίτερα τη Happy Day οι καταναλωτές θα… βάλουν φρένο στις αγορές τους, περιμένοντας την συγκεκριμένη εκπτωτική ημέρα. Είναι βέβαιο».

Τέλος να σας ενημερώσουμε ότι το ωράριο σήμερα είναι ελεύθερο για τα εμπορικά καταστήματα, δηλαδή εάν το επιθυμούν, μπορούν να παραμείνουν ανοικτά και το μεσημέρι.

Το papafotis.gr εύχεται στον Εμπορικό Σύλλογο κάθε επιτυχία για σήμερα και στους καταναλωτές καλές αγορές!

Harry Day τον Πύργο σήμερα Παρασκευή 10 Μαρτίου
Harry Day τον Πύργο σήμερα Παρασκευή 10 Μαρτίου

 

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις