Ομιλία Μισέλ Αμπού Χάντμπα στον Πύργο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Μισέλ Αμπού Χάντμπα εχθές το βράδυ στον Πύργο!

Ο νέος υποψήφιος Βουλευτής του «ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής» έχει κερδίσει τις εντυπώσεις σε αυτήν την προεκλογική περίοδο, όπως ήδη έχουμε εκφράσει την άποψή μας.

Εχθές, απλά ήταν η επιβεβαίωση πριν τις κάλπες της 21ης Μαΐου.

Το μήνυμα για ένα «ισχυρό ΠΑΣΟΚ και στην Ηλεία», έστειλε από την πόλη του Πύργου κατά την κεντρική του ομιλία στην Ηλειακή πρωτεύουσα, ο υποψήφιος βουλευτής του «ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής» Μισέλ Αμπού Χάντμπα.

Πλήθος φίλων του ΠΑΣΟΚ χειροκρότησε τον Μισέλ Αμπού Χάντμπα

Σε μία κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του κινηματογράφου «ΟΡΦΕΑΣ», ο υποψήφιος βουλευτής -εμφανώς συγκινημένος- ευχαρίστησε έναν προς ένα τους παρευρισκόμενους, για την τιμητική προς τον ίδιο παρουσία τους, ενώ τόνισε ότι πλέον οι κλειστές αίθουσες σε όλο το Νομό, αποδεικνύονται μικρές για να χωρέσουν τις συγκεντρώσεις του ΠΑΣΟΚ.

Ο κύριος Αμπού Χάντμπα έθεσε κατά την ομιλία του, όλα τα μεγάλα διλλήματα των εκλογών της 21ης Μαΐου, στα οποία -όπως ανέφερε χαρακτηριστικά- μόνο το ΠΑΣΟΚ μέσω του σύγχρονου προγράμματός του μπορεί να απαντήσει..

Στην πολιτική εκδήλωση φάνηκε με τον πλέον καταλυτικό τρόπο, η σαφής μεταστροφή του κλίματος υπέρ του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Ηλείας, φαινόμενο που κάνει την εμφάνισή του σε όλες τις πολιτικές συγκεντρώσεις του κόμματος τον τελευταίο χρόνο.

«Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής επέστρεψε και επέστρεψε ως πρωταγωνιστής των πολιτικών εξελίξεων, ανανεωμένο με θέσεις και προτάσεις», επεσήμανε -μεταξύ άλλων- ο υποψήφιος βουλευτής Ηλείας.

Πλήθος φίλων του ΠΑΣΟΚ χειροκρότησε τον Μισέλ Αμπού Χάντμπα
Πλήθος φίλων του ΠΑΣΟΚ χειροκρότησε τον Μισέλ Αμπού Χάντμπα

Εκτενείς ήταν οι αναφορές του σε όλα τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Νομός, με βασικά ζητήματα, αυτό της υγείας με την κατάρρευση των Νοσηλευτικών Μονάδων και την υποστελέχωση, την απαξίωση του Νομού στον τομέα της παιδείας με τη φυγή των πανεπιστημιακών τμημάτων, το σοβαρό δημογραφικό πρόβλημα που θα φανεί το μέγεθός του τα επόμενα χρόνια, αλλά και τα σοβαρά ζητήματα που αντιμετωπίζουν αγρότες και κτηνοτρόφοι, σε όλη την Ηλεία.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και τις λύσεις που προτείνει το ΠΑΣΟΚ μέσω του καταρτισμένου και πλήρως κοστολογημένου προγράμματος του, για όλες τα ζητήματα που αφορούν στο μέλλον του Νομού.

Μιλώντας για την υποψηφιότητά του, ευχαρίστησε από καρδιάς τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ, που εδώ και μήνες έχουν αγκαλιάσει την υποψηφιότητα του, «σε αυτόν τον έντιμο αγώνα που δίνουμε στο πολιτικό μας σπίτι, το ΠΑΣΟΚ, για να φέρουμε τη νέα Αλλαγή στη χώρα. Σας ευχαριστώ που δίνεται την ευκαιρία σε έναν νέο άνθρωπο, να κάνει το όνειρό του για μια καλύτερη Ελλάδα, στο πλευρό της Δημοκρατικής

Παράταξης και του Νίκου Ανδρουλάκη, ένα κοινό όραμα όλων μας», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. Τον υποψήφιο Βουλευτή προσφώνησε ο στενός φίλος του και μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Σταύρος Δανιηλίδης.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *