Δε. Σεπ 26th, 2022

Στον Πύργο δυστυχώς, η νέα Δημοτική Αρχή απέτυχε παταγωδώς να ικανοποιήσει την απαίτηση των δημοτών να παραμείνουν σε λειτουργία δύο δημοτικοί παιδικοί σταθμοί.

«Βάζουν λουκέτο» μετά από 50 χρόνια λειτουργίας! Τώρα, όχι μόνο δεκάδες εργαζόμενοι γονείς θα αναγκαστούν να εγγράψουν τα παιδιά τους σε ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς αλλά υπάρχει η βεβαιότητα ότι θα χαθούν θέσεις εργασίας.

Όπως δήλωσε στο protagonistes.tv και στον δημοσιογράφο Δημήτρη Παπαφώτη ο κ. Χρήστος Γαρύφαλλος, πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων των Δήμων Πύργου, Ζαχάρως και Αρχαίας Ολυμπίας, κινδυνεύουν να μην ανανεωθούν οι συμβάσεις εργασίας. 

Ζητούν να συναντηθούν με την Δημοτική Αρχή αλλά όπως είπε ο κ. Γαρύφαλλος αυτά τα τρία χρόνια που πέρασαν, ο Δήμαρχος ούτε καν συναντήθηκε με το προεδρείο του Συλλόγου Εργαζομένων το οποίο εκπροσωπεί και όσους εργάζονται στον Δήμο Πύργου, για να του εκθέσουν το πρόβλημα και να βρεθεί μια λύση.

Αυτό το πρόβλημα βέβαια, δεν δημιουργήθηκε τώρα. Υπάρχει τουλάχιστον τα δέκα τελευταία χρόνια. Συνεχώς δινόντουσαν ετήσιας διάρκειας παρατάσεις, μέχρι που φέτος «ο κόμπος έφτασε στο χτένι» και οι παιδικοί σταθμοί έκλεισαν!

Ακούστε τι λέει ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων, οι οποίοι πραγματοποίησαν την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022 πεντάωρη στάση εργασίας για να διαμαρτυρηθούν μπας και συγκινηθούν οι δημοτικοί άρχοντες και φέρουν το θέμα προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.