Η Δημοκρατία είναι «διαθέσιμη» ή όχι στον Πύργο;

Εδώ στο papafotis.gr με αυτό που διαβάσαμε, αναρωτιόμαστε  εάν η Δημοκρατία είναι «διαθέσιμη» στον Πύργο ή μήπως όχι;

Η Δημοκρατία είναι «διαθέσιμη» ή όχι;

Καλύτερα όμως, να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, αγαπητοί μας αναγνώστες,για να μην σας μπερδέψουμε. Εχθές Σάββατο, είδαμε την δημοσίευση ενός δημότη Πύργου, στην προσωπική του σελίδα στο facebook να διαμαρτύρεται.

– «Ε, καλά και ποιο είναι το περίεργο;» θα μας ρωτήσετε. Το …περίεργο ήταν ο λόγος για τον οποίο διαμαρτυρήθηκε. Έγραφε ότι η επίσημη σελίδα του Δήμου Πύργου στο facebook τον είχε …μπλοκάρει!

Αν είναι δυνατόν! Η δημόσια και επίσημη σελίδα ενός δήμου να μπλοκάρει έναν …δημότη. Ο οποίος δημότης είναι ένας από τους πολλούς που χρυσοπληρώνουμε Δημοτικά Τέλη και κάθε άλλο φόρο, για να μπορεί να λειτουργεί ο δήμος και οι υπηρεσίες του.

Όπως για παράδειγμα η επίσημη σελίδα του δήμου.

Δυσκολευτήκαμε να το πιστέψουμε

Η αλήθεια είναι ότι δυσκολευτήκαμε να το πιστέψουμε ότι συνέβη κάτι τέτοιο. Επικοινωνήσαμε λοιπόν με τον συγκεκριμένο δημότη και του ζητήσαμε να μας στείλει φωτογραφία την εικόνα που βλέπει από τον υπολογιστή του, όταν προσπαθεί να επισκεφθεί την επίσημη σελίδα του δήμου.

Και να, τι μας έστειλε.  «Το περιεχόμενο δεν είναι διαθέσιμο», γράφει και μας κάνει να σκεφτούμε εάν εκτός από το περιεχόμενο, εάν και η Δημοκρατία δεν είναι διαθέσιμη.

Η Δημοκρατία είναι «διαθέσιμη» ή όχι;
Η Δημοκρατία είναι «διαθέσιμη» ή όχι;

Όπως ο ίδιος ο δημότης ισχυρίζεται, στη Δημοτική Αρχή δεν αρέσει η κριτική που ασκεί για πολλά θέματα.

Αξιότιμε Δήμαρχε είναι αλήθεια;

Αξιότιμε Δήμαρχε είναι αλήθεια;Επειδή, εάν συμβαίνει είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα Δημοκρατίας, για το πως αυτή λειτουργεί στην καθημερινή μας ζωή. Εξακολουθούμε, ως δημοκρατικοί πολίτες να μην θέλουμε να το πιστέψουμε.

Η δημόσια και επίσημη σελίδα του δήμου δεν είναι ιδιωτική υπόθεση! Δεν μπορεί καμία Δημοτική Αρχή να μπλοκάρει δημότες! Εάν είναι δυνατόν…

Ελπίζουμε να μην έχει δίκιο ο δημότης και να  πρόκειται για κάποιο…«τεχνικό πρόβλημα». Εάν ναι, πρέπει να διορθωθεί  το ταχύτερο δυνατό.

Διαβάστε τη διαμαρτυρία του δημότη που ακολουθεί.

Η Δημοκρατία είναι «διαθέσιμη» ή όχι στον Πύργο;
Η Δημοκρατία είναι «διαθέσιμη» ή όχι στον Πύργο;

 

Άλλες δημοσιεύσεις για τον Δήμο Πύργου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *