Αντιδήμαρχος τσοπάνης και ψηφοφόροι πρόβατα

«Γέλιο μέχρι δακρύων» έριξε αναγνώστρια του papafotis.gr όταν βρέθηκε αυτόπτης μάρτυρας σε απίστευτη σκηνή με αντιδήμαρχο από  τον Κάμπο.

Για να καταλάβετε το τι ακριβώς είχε συμβεί πρέπει να σας γράψω μια μικρή εισαγωγή. Η φίλη του papafotis.gr βρίσκεται έξω από ένα εκλογικό κέντρο που έχουν στηθεί κάλπες για εσωκομματική ψηφοφορία ενός από τα δύο κόμματα της αντιπολίτευσης.

Ξαφνικά, φτάνει ένα αυτοκίνητο και σταματά μπροστά της. Ανοίγουν οι πόρτες και κατεβαίνουν οι επιβάτες. Να σου από τη θέση του οδηγού πετάγεται και ο αντιδήμαρχος.

– «Από δω, ρε» τους φωνάζει και τους βάζει στη σειρά για να τους πάει να ψηφίσουν! Πραγματικά, σαν τα πρόβατα στη σειρά και μπρος για την κάλπη.

Η έκπληξη για την αυτόπτη μάρτυρα ήταν μεγάλη. Όχι μόνο για την σκηνή με τους ψηφοφόρους «πρόβατα». Το καλύτερο δεν σας το γράψαμε ακόμη. Ο αντιδήμαρχος είναι Δεξιός! Τι Δεξιός; Καραδεξιός!!!

Τι να κάνει όμως; Δεν μπορούσε να χαλάσει το χατίρι του Δημάρχου. Να, αυτά μαθαίνουμε και λέμε ότι δεν τα έχουμε δει όλα!  Το μόνο που μας έρχεται να γράψουμε σαν σχόλιο είναι ένα:

– Μπεεεε…

 

Υ.Γ. 1   Ο αντιδήμαρχος έκανε αρκετά δρομολόγια σε χωριά του Δήμου του από ότι μάθαμε εκ των υστέρων.

Υ.Γ. 2   Η φίλη μας ακόμη γελάει…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *