Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024

Ψηφοδέλτια: Σε ποιους ελπίζει ο Τσίπρας

Share

Σε ποιους άραγε να ελπίζει ο Αλέξης Τσίπρας, για να του χαρίσουν την πρώτη θέση την Κυριακή των εκλογών;

Σχεδόν έτοιμα είναι τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, όπως όλες οι δημοσιογραφικές πληροφορίες υποστηρίζουν.

Σε ποιους ελπίζει ο Τσίπρας

Τσανακλίδου, Αποστολάκης, Τσαπανίδου και Αθανασίου είναι κάποια από τα ονόματα, τα οποία …διαρροές τα αναφέρουν στις λίστες της Κουμουνδούρου.

Ονόματα που θα συζητηθούν αναμένεται να βρεθούν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ για τις εθνικές εκλογές.

Πανεπιστημιακοί, αρκετοί καλλιτέχνες, πολλές γυναίκες, ακόμα και πρώην υψηλόβαθμοι αξιωματικοί φημολογείται έντονα ότι θα δώσουν τη μάχη του σταυρού.

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός, Τάνια Τσανακλίδου, η οποία πρωτοστάτησε στις κινητοποιήσεις για το Προεδρικό Διάταγμα 85, ακούγεται έντονα το τελευταίο διάστημα για την Α’ Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα από τον καλλιτεχνικό χώρο, οι ηθοποιοί Μάριος Αθανασίου και Μαριάνα Τουμασάτου φέρονται να έχουν συζητηθεί για τις κομματικές λίστες.

Επικρατείας

Για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ «παίζουν δυνατά» ο Όθωνας Ηλιόπουλος, αναπληρωτής καθηγητής Ιατρικής και Κλινικός Ογκολόγος στο Harvard Medical School και μέλος του think tank του ΣΥΡΙΖΑ, ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ και πρώην υπουργός Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης, αλλά και η Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Πόπη Τσαπανίδου.

Πανεπιστημιακοί

Από το think tank του Αλέξη Τσίπρα,στα ψηφοδέλτια αναμένεται να βρεθούν ο Καθηγητής Αιματολογίας, Γρηγόρης Γεροτζιάφας (με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη), ο Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, Νικόλας Φαραντούρης για την Κεφαλονιά, ο πρώην Πρύτανης, Γιάννης Μυλόπουλος για την Α΄ Θεσσαλονίκης και η πρώην Αντιστράτηγος της ΕΛΑΣ, Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, ίσως για τον Πειραιά.

Και δημοσιογράφοι

Από τα ψηφοδέλτια του κόμματος, πάντως, δε θα λείπουν οι δημοσιογράφοι.

Προς την Ανατολική Αττική φέρεται να οδεύει ο Γιώργος Καραμέρος.

Παράλληλα, αναπτύσσονται σενάρια είτε για τη Θεσσαλονίκη, είτε για το Επικρατείας, η δημοσιογράφος, Δώρα Τσαμπάζη, σύζυγος του αργυρού Ολυμπιονίκη, Αλέξανδρου Νικολαΐδη.

πηγή

 

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις