Πρόγραμμα εορτασμών Σεβ. Μητροπολίτη Ηλείας

Διαβάστε το πρόγραμμα του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ηλείας κ.κ. Αθανάσιου για τους εορτασμούς της Αγίας Τριάδος και του Αγίου Πνεύματος.

Σήμερα Σάββατο απόγευμα και ώρα 7:00 μμ ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ηλείας κ.κ. Αθανάσιος θα προεξάρχει του πανηγυρικού εσπερινού εις τον Ι. Ν. της Αγίας Τριάδας στην Βάρδα, όπου και θα κηρύξει σχετικώς με την εορτή της Αγίας Τριάδος.

Αύριο Κυριακή θα τελέσει την Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία εις την Ιερά Μονή του Αγίου Νικολάου Σπάτα, όπου αποτελεί τη δεύτερη πανήγυρη της Ιεράς Μονής.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας θα πραγματοποιηθεί η λιτάνευσις της θαυματουργής εικόνας του Αγίου Νικολάου μέχρι τις βρύσες της Ιεράς Μονής.

Αύριο το απόγευμα θα τελεσθεί ο Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός του Αγίου Πνεύματος εις το Καθολικόν της Ιεράς Μονής και εν συνεχεία η Παράκλησης του Αγίου Νικολάου υπέρ υγείας και Θείου φωτισμού της μαθητιώσας νεολαίας.

Την Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ.κ. Αθανάσιος θα τελέσει την Θείαν Λειτουργίαν εις την Ιερά Μονή του Αγίου Νικολάου με την ευκαιρία της συναντήσεως όλων των ακροατών των Θείων Κηρυγμάτων της Ιεράς Μητρόπολης, ώστε να φωτιστούν από το Πανάγιο Πνεύμα για να γίνονται κτήμα τα όσα άκουσον εις τις αίθουσες των θείων κηρυγμάτων και θα τους απευθύνει πατρικές συμβουλές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *