Σα. Οκτ 1st, 2022
Power Pass: Πιστώνονται τα χρήματα στους λογαριασμούς

Από ώρα σε ώρα θα δουν οι δικαιούχοι τα χρήματα της εμβόλιμης πληρωμής του Power Pass, όπως είχε γίνει γνωστό, η πληρωμή θα γινόταν στα τέλη Αυγούστου ή το αργότερο τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου. Με αυτά τα δεδομένα, αναμένεται να αρχίσουν να πιστώνονται τα ποσά που αφορούν στους λογαριασμούς του Ιουνίου.

Θα μοιραστούν συνολικά 20 εκατομμύρια ευρώ στους δικαιούχους που πήραν ήδη επίδομα ρεύματος, ενώ δεν χρειάζεται -ούτε μπορείτε- να κάνετε κάποια νέα αίτηση για να πληρωθείτε.

Τα τελικά ποσά που θα μπουν στους λογαριασμούς θα είναι αρκετά μικρότερα σε σχέση με την προηγούμενη πληρωμή, αφού τότε τα ποσά ήταν για το εξάμηνο Δεκεμβρίου 2021 μέχρι τον Μάιο του 2022, ενώ τώρα είναι μόνο για έναν μήνα.

Οι δικαιούχοι δεν χρειάζεται να κάνουν τίποτα, ούτε για τα στοιχεία του λογαριασμού, αφού αυτά θα ληφθούν από τους παρόχους ενέργειας. Θα επανυπολογιστεί το σύνολο της κρατικής ενίσχυσης έως τις 30 Ιουνίου και το επιπλέον ποσό θα μπει στον τραπεζικό λογαριασμό που είχατε δηλώσει στο vouchers.gov.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.