Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ποια Φενέρμπεχτσε; Προέχει η ΑΕΚ

Share

Ποια Φενέρμπεχτσε; Προέχει η ΑΕΚ για τον Ολυμπιακό!

Αυτό το διάστημα που υπάρχει η διακοπή για το ελληνικό πρωτάθλημα ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει μπροστά του μία μεγάλη ευκαιρία να δουλέψει τις αδυναμίες που έχει η ομάδα του και να την παρουσιάσει ακόμα καλύτερη με την επανέναρξη.

Το γεγονός πως του λείπουν αρκετοί διεθνείς ποδοσφαιριστές είναι ένα μειονέκτημα για τον Βάσκο, αλλά από την άλλη δεν σκοπεύει να πετάξει στα σκουπίδια αυτή την ευκαιρία που του έχει παρουσιαστεί.

Το μόνο σίγουρο αυτές τις ημέρες στον Ρέντη είναι πως ο Μεντιλίμπαρ προσπαθεί να βγάλει από το μυαλό των ποδοσφαιριστών του τη Φενέρμπαχτσε. Η τελευταία γεύση που έμεινε πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος ήταν η επική νίκη επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Σερβία.

Είναι λογικό όλοι να έχουν στραμμένη την προσοχή τους στα ματς με την τουρκική ομάδα, αλλά ο Μεντιλίμπαρ έχει άλλη άποψη. Είναι ξεκάθαρος προς τους ποδοσφαιριστές του ο Βάσκος ότι προέχει η ΑΕΚ. Οποιαδήποτε άλλη κουβέντα μπορεί να είναι καταστροφική για τον Ολυμπιακό.

Στις 31 Μαρτίου υπάρχει η εκτός έδρας αναμέτρηση με τους «κιτρινόμαυρους» και ο Μεντιλίμπαρ αυτή τη στιγμή δεν θέλει να ακούει για Φενέρ. Επιμένει ότι είναι μακρινό το παιχνίδι με τους Τούρκους και θέλει άπαντες να είναι συγκεντρωμένοι στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Πηγή: ΤΟ ΦΩΣ

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις