Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Πήρα διαζύγιο από την κωμωδία»!

Share

«Πήρα διαζύγιο από την κωμωδία» δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ουδείς πλέον μπορεί να αποκλείσει με κατηγορηματικό τρόπο την πιθανότητα κάποια στιγμή ο κ. Τσίπρας να ανακοινώσει και την ανεξαρτητοποίησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ κάτι που θα υποδήλωνε και έναν μακροπρόθεσμο σχεδιασμό για την επανεμφάνισή του στην κεντρική πολιτική σκηνή

Οριστικό φαίνεται πως είναι το διαζύγιο του Αλέξη Τσίπρα από τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο πρώην πρωθυπουργός και μέχρι τον περασμένο Ιούνιο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης μπορεί να παραμένει τυπικά τουλάχιστον βουλευτής ωστόσο οι ψυχικοί και πολιτικοί του δεσμοί με τον ΣΥΡΙΖΑ έχουν διαρραγεί.

Είναι ενδεικτικό ότι σε όσους τον ρωτούν τις τελευταίες ημέρες για την στάση του αλλά και όσα λαμβάνουν χώρα στον ΣΥΡΙΖΑ απαντά πως “πήρα διαζύγιο από την κωμωδία”.

Με βάση αυτή τη θέση που διατυπώνει με απόλυτο τρόπο ουδείς πλέον μπορεί να αποκλείσει με κατηγορηματικό τρόπο την πιθανότητα κάποια στιγμή ο κ. Τσίπρας να ανακοινώσει και την ανεξαρτητοποίησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ κάτι που θα υποδήλωνε και έναν μακροπρόθεσμο σχεδιασμό για την επανεμφάνισή του με ρόλο στην κεντρική πολιτική σκηνή.

…διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στην πηγή newsbreak.gr

 

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις