Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024

Πέθανε ο τέως Δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας

Share

Πέθανε ο τέως Δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας.

Την τελευταία του πνοή άφησε ξαφνικά , σε ηλικία 56 ετών, ο τέως Δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε κάνει σήμερα το πρωί εισαγωγή σε νοσοκομείο για στεφανιογράφημα, ωστόσο έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη τόσο στους οικείους του, όσο και στην περιοχή του Ζωγράφου, της οποίας ήταν δήμαρχος μέχρι πριν από δέκα ημέρες.

Η τελευταία του ανάρτηση:

https://www.facebook.com/v.thodas/posts/7155535151203917?ref=embed_post

Ποιος ήταν ο Βασίλης Θώδας

Ο Βασίλης Θώδας είχε γεννηθεί στου Ζωγράφου το 1968, έχοντας ρίζες από τη Λάρισα και τα Γιάννενα.

Το 1990 σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στη Λάρισα και το 2000 απέκτησε το δεύτερο πτυχίο του στο Τμήμα των Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου.

Μετά την εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία στον ιδιωτικό τομέα. Το 1993, άρχισε να εργάζεται στη Βουλή των Ελλήνων.

Το 2001 πήρε το πρώτο του Μεταπτυχιακό δίπλωμα με θέμα: «Ε.Ε. και Αναπτυσσόμενες Χώρες» στο Τμήμα των Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου.

Το 2011 επιλέχθηκε για τη θέση του Προϊσταμένου του Τμήματος Επερωτήσεων της Διεύθυνσης του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, ενώ το 2014 ανέλαβε Προϊστάμενος της Διεύθυνσης της Ειδικής Υπηρεσίας Ελέγχου των Οικονομικών των κομμάτων. Το 2017 επελέγη Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Διαρκών Επιτροπών της Βουλής.

Το 2014 ολοκλήρωσε και το δεύτερο Μεταπτυχιακό με θέμα: «Διαχείριση Πολιτικών- Διεθνής Πολιτική» στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις