Ο Γιάννης Βέντρας απογυμνώνει πολιτικά Αντωνακόπουλο

Περί “ασφαλτοστρώσεων και λοιπών έργων” ή πώς παρουσιάζεται η καθημερινότητα σαν τεράστιο έργο της δημοτικής αρχής

Παρατηρώ το τελευταίο διάστημα ότι γίνεται μία προσπάθεια από την νυν δημοτική αρχή με συνεχείς αναρτήσεις και ανακοινώσεις να παρουσιάσουν το αυτονόητο σαν έργο και την υποχρέωση προς τους δημότες σαν κατόρθωμα.

Λέει ο ένας αντιδήμαρχος σήμερα καθαρίσαμε την οδό Γερμανού που επί τρία χρόνια δεν ειχε καθαριστεί και την κεντρική πλατεία Μπράβο!!!

Αυτό όμως είναι καθημερινή υποχρέωση δεν είναι κατόρθωμα . Λέει ο άλλος και βγάζει φωτογραφίες, άσφαλτοστρώνεται η εθνική οδός Πύργου Κυπαρισσίας στο τμήμα από επί τρία χρόνια ήταν βομβαρδισμένο και μας έλεγαν ότι υπεύθυνη είναι Περιφέρεια. Η ασφαλτόστρωση όμως έγινε από την Περιφέρεια .

Λέει ο δήμαρχος:ασφαλτοστρωνονται δρόμοι στον Πύργο .

Πρέπει να καταλάβει ο δήμαρχος ότι έχει υποχρέωση προς τους δημότες οι οποίοι καταβάλουν τέλη να τους παρέχει καλό οδικό δίκτυο προκειμένου να μη σπάνε τα αυτοκίνητά τους.

Λέει ο άλλος αντιδήμαρχος ρίξαμε χαλίκια σε αγροτικούς δρόμους Μπράβο!!! κάνατε το αυτονόητο μετά από τέσσερα χρόνια δηλαδή να δίνεται πρόσβαση στους κατοίκους των δημοτικών διαμερισμάτων προκειμένου να μπορούν να πηγαίνουν στις περιουσίες τους.

ΥΓ..Την επόμενη φορά λοιπόν που Θα αλλάξετε καμία λάμπα βγάλτε φωτογραφίες μπροστά στο καλαθοφόρο ή όταν το απορριμματοφόρο φορτώνει σκουπίδια και εκεί βγάλτε καμία photo.

 

Γιάννης ΒέντραςΠρόεδρος

Εργατικού Κέντρου Πύργου

Πύργος: Ο Γιάννης Βέντρας ξαναχτυπά…

Προκλητικός και διχαστικός ο Δήμαρχος Πύργου

Παρέμβαση Ζούπη για το Επιτάλιο

Πύργος: «Στενό μαρκάρισμα» Γιάννη Βέντρα σε Αντωνακόπουλο

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *