Σα. Οκτ 1st, 2022
Επαφές και συζητήσεις Παναγιώτη Δούμα στην Ηλεία

 

της Ευανθίας Πανταζή

Τι και αν ο Πρωθυπουργός διαβεβαιώνει σε όλους τους τόνους ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, οι κομματικοί μηχανισμοί βρίσκονται σε καθεστώς έντονης κινητικότητας.

Σε κινητικότητα και η «Πατριωτική Ένωση»

Έτσι και στο κόμμα που ίδρυσε ο κ. Πρόδρομος Εμφιετζόγλου οργανώνει πυρήνες στελεχών και φίλων σε όλη την Ελλάδα. Μια τέτοια πολιτική περιοδεία πραγματοποίησε τις προηγούμενες ημέρες ο Εκπρόσωπος Τύπου της Πατριωτικής Ενώσεως κ. Παναγιώτης Δούμας. 

Το Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα, 9, 10 και 11 Ιουλίου, ο κ. Δούμας επισκέφθηκε το Ναύπλιο, το Άργος, την Αρχαία Ολυμπία, τον Πύργο και την Αμαλιάδα, όπου συναντήθηκε με τοπικούς παράγοντες, στελέχη της τοπικής αυτοδιοικήσεως, υποψηφίους και δημοσιογράφους.

Επίσης, επισκέφθηκε τις πληγείσες από την περσινή πυρκαγιά περιοχές της Αρχαίας Ολυμπίας και της ορεινής Ηλείας και ενημερώθηκε από εθελοντές δασοπυροσβέστες για τα προβλήματα και τους κινδύνους κατά την αντιπυρική περίοδο του 2022.

Αναχωρώντας από το Νομό Ηλείας, ο κ. Δούμας δήλωσε:

«Είναι τραγικό το γεγονός ότι μία από τις πιο όμορφες περιοχές της Ελλάδος, αλλά και από τις πιο σημαντικές διεθνώς, λόγω των κορυφαίων φυσικών, ιστορικών και πολιτιστικών μνημείων της, είναι μονίμως εκτεθειμένη στην ολιγωρία της πολιτείας και σε αυθαιρεσίες των ιδιωτών, της δημόσιας και της τοπικής αυτοδιοίκησης.»

«Η Πατριωτική Ένωση θα κάνει μία φυσική σύνδεση κεντρικής και τοπικής εξουσίας επιλέγοντας υποψηφίους βουλευτές που έχουν άμεση επαφή με τις κατά τόπους κοινότητές τους, ικανούς να εκπροσωπήσουν επαρκώς και με αξιοπιστία τους συμπολίτες τους. Συγχρόνως, δίνουμε μεγάλη σημασία στους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και των σωματείων και οργανώσεων εθελοντισμού, που ανιδιοτελώς προσφέρουν στην πατρίδα καθημερινά.»

Εξελίξεις στην Ηλεία

Από δημοσιογραφικές πληροφορίες που συλλέγουμε στο papafotis.gr μαθαίνουμε ότι ειδικά στην Ηλεία οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει αρκετά.Ίσως να είναι εκείνος ο νομός από όλη την Πελοπόννησο που έχουν προχωρήσει τόσο ευνοϊκά οι εξελίξεις για την «Πατριωτική Ένωση».

Έχουν βολιδοσκοπηθεί άνθρωποι οι οποίοι συμμερίζονται πολιτικά τις ανησυχίες του κ. Εμφιετζόγλου όχι μόνο για τα Εθνικά Θέματα και τον πραγματικό κίνδυνο που διατρέχει η Πατρίδα μας από την τουρκική επιθετικότητα αλλά και για την τραγική οικονομική κατάσταση στην οποία ζουν οι Έλληνες σήμερα, για την υπογεννητικότητα, τον κίνδυνο ισλαμοποίησης από την μαζική παράνομη μετανάστευση.

Έτσι, σύντομα περιμένουμε να υπάρξουν συγκεκριμένες ανακοινώσεις με ονόματα υποψηφίων αλλά και ενεργοποίηση των κατά τόπων πυρήνων φίλων και υποστηρικτών των θέσεων που δημοσίως προωθεί ο κ. Πρόδρομος Εμφιετζόγλου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.