Σα. Σεπ 24th, 2022
Οι ελληνικοί S - 300 προστατεύουν τα νησιά μας

Με σκωπτική διάθεση το σχόλιο του Γραφείου Τύπου Της Πατριωτικής Ένωσης  αναφέρεται στις τρέχουσες εξελίξεις στο Ουκρανικό για την Πατρίδα μας. 

Τις απειλές Ζελένσκι εναντίον της Ελλάδας, την πτώση του Antonov, την επίσημη καταχώρηση της Ελλάδας στις «μη φιλικές» προς την Ρωσία χώρες.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κύριε Μητσοτάκη, στείλτε και τους S-300 στο Κίεβο! 

Ως άλλος Νέρων ο χαμογελαστός κ. πρωθυπουργός, αφού για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αφήνει την Ελλάδα να γίνει στάχτη, βλέπει τώρα τα «δωράκια»
που έκανε, εις υγείαν των κορόιδων Ελλήνων που τα πλήρωσαν, στους Ουκρανούς, να διανέμονται στις διεθνείς εμποροπανηγύρεις όπλων ή ίσως και να καίγονται κι αυτά… σε ελληνικό έδαφος φυσικά.

Δε θα μπορούσε άλλωστε να υπάρξει πιο ταιριαστό τοπίο για κάτι τέτοιο, από την κόλαση του Δάντη που επεφύλαξε και φέτος για τη χώρα μας ο κ. Μητσοτάκης. Τι επέτυχε με αυτήν του την επιπολαιότητα; Να βρισκόμαστε στη μαύρη λίστα του Κρεμλίνου, να μας καθυβρίζει ο κλόουν του Κιέβου και να γελά όλη η οικουμένη μαζί μας.

Να μην ξεχάσει ο κύριος πρωθυπουργός να στείλει στην Ουκρανία και τους S- 300. Ίσως τότε – ποιος ξέρει; – με ένα ατύχημα τύπου «Antonov» να επιτελεστεί γρηγορότερα το έργο που φαίνεται ότι έχει αναλάβει.

Η Πατριωτική Ένωση ρωτάει ευθέως: Θα μάθουμε τι μετεφέρετο από το Antonov που κατέπεσε στην Καβάλα;

-ΤΟ-
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ – ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.