Σάββατο, 25 Μαΐου 2024

Πατρινός ο 34χρονος αστυνομικός

Share

Πατρινός ο 34χρονος αστυνομικός που βρέθηκε απαγχονισμένος.

Όπως πληροφορείται του αστυνομικού ρεπορτάζ πρόκειται για 34χρονο ο οποίος υπηρετούσε στην Αθήνα και βρισκόταν στην Κρήτη με άδεια.

Σύμφωνα με το tempo24.news το απόγευμα του Σαββάτου, δόθηκε εντολή στην τοπική ΕΛ.ΑΣ. να ενημερωθούν οι γονείς του. Οδηγήθηκαν σε Αστυνομικό Τμήμα της Πάτρας, όπου εκεί παρουσία ψυχολόγου που συνεργάζεται με την Αστυνομία ενημερώθηκαν για το θλιβερό περιστατικό.

Ο 34χρονος βρέθηκε σε λιόφυτο στην περιοχή της Σητείας. Ο δεύτερος – 35χρονος – εντοπίστηκε μέσα στο σπίτι του, στο Καλό Χωριό Αγίου Νικολάου όπου έφτασε μόλις χθες(!!!), προκειμένου να υπηρετήσει σε υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπηρετούσαν σε διαφορετικά τμήματα, ο ένας στο Λασίθι και ο άλλος στην Αττική.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι για τους οποίους οι νέοι αυτοί άνθρωποι οδηγήθηκαν στην απελπισία και το απονενοημένο διάβημα.

Η οικογένεια της ΕΛΑΣ είναι συγκλονισμένη από το διπλό αυτό χτύπημα, των συναδέλφων τους που αποφάσισαν να κόψουν το νήμα της ζωής τους.

Στις τοπικές Αρχές επικρατεί αναστάτωση, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για να διαπιστωθούν τα αίτια της διπλής αυτής τραγωδίας.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 ο πατρινός αστυνομικός είχε αφήσει σημείωμα για τους λόγους του απονενοημένου διαβήματος.

Θλίψη από τη διπλή αυτοκτονία αστυνομικών

«Στο σφυρί» το «Ολύμπιον» στην Πάτρα;

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις