Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2024

Συνέλαβαν τον ανιψιό για την δολοφονία!

Share

Συνέλαβαν τον ανιψιό της δολοφονημένης οι αστυνομικοί που προσπαθούσαν τόσες ημέρες να λύσουν το μυστήριο της δολοφονίας της 55χρονης Νικολίτσας Μητροπούλου.

Τα στοιχεία που ενοχοποιούν τον 35χρονο ανιψιό για τη δολοφονία της θείας του είναι αδιάσειστα και πλέον αναμένεται η μεταβίβαση της δικογραφίας στον Εισαγγελέα.

Τα στοιχεία που ενοχοποιούν τον 35χρονο ανιψιό

Όπως έγινε γνωστό, το περιεχόμενο από κάμερες ασφαλείας που διαθέτουν οι αστυνομικοί, δείχνει τον 35χρονο να βγαίνει από το σπίτι της γυναίκας το επίμαχο διάστημα, όπου προσδιορίζεται ιατροδικαστικά η δολοφονία, δηλαδή την Τετάρτη 26 Ιουλίου, φορώντας περούκα, μάσκα και χειρουργικά γάντια.

Ο ύποπτος, πέταξε δύο σακούλες σκουπιδιών σε κάδο απορριμάτων της περιοχής, ενώ πήρε μαζί του ακόμη μία φεύγοντας την οποία πέταξε σε άλλο κάδο στο κέντρο της Πάτρας.

Στη συνέχεια, επιβιβάστηκε σε λεωφορείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας στο σταθμό της Ζαΐμη. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ταξίδεψε με προορισμό την Κόρινθο, όπου και για μικρό χρονικό διάστημα φιλοξενήθηκε από φιλικό του πρόσωπο, κατά πληροφορίες αλλοδαπή γυναίκα.

Οι υποψίες υπήρχαν από την αρχή

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τον θεωρούσαν από την πρώτη στιγμή ύποπτο και τον αναζητούσαν. Οι υποψίες σε βάρος του προέκυψαν από το γεγονός ότι πριν από επτά χρόνια είχε κατηγορηθεί για τη δολοφονία της 53χρονης μητέρας του.

Η κατηγορία που τότε είχε αντιμετωπίσει είχε μετατραπεί λόγω καταθέσεων συγγενικών του προσώπων και έτσι απελευθερώθηκε. Από την αρχή λοιπόν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών έψαχναν κάθε σημείο, όπου πιθανόν να βρισκόταν.

Όταν διαπίστωσαν πως, λίγη ώρα μετά την εγκληματική ενέργεια, είχε αναχωρήσει με υπεραστικό λεωφορείο, κατάφεραν να τον εντοπίσουν στην Κόρινθο αξιοποιώντας πληροφορίες και στοιχεία, προερχόμενα ως επί το πλείστον από εταιρείες κινητής τηλεφωνίας. Έτσι κατάφεραν να τον προσαγάγουν στην Ασφάλεια Πατρών όπου και ανακρίνεται.

Αρνείται την κατηγορία

Ο ίδιος, πάντως, φέρεται να αρνείται την κατηγορία. Στη δικογραφία αναμένεται να προστεθούν τα αποτελέσματα ερευνών γενετικού υλικού που εντοπίστηκαν στο σπίτι της 55χρονης τα οποία βρίσκονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας, ενώ κατά πληροφορίες πριν από τη δολοφονία προηγήθηκε πάλη μεταξύ δράστη και θύματος.

Άλλες δημοσιεύσεις από το αστυνομικό ρεπορτάζ

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις