Αντιπροσωπεία της Πατριωτικής Ένωσης αποτελούμενη από τους υποψήφιους βουλευτές Α΄ Θεσσαλονίκης Ηλία Αβραμόπουλο και Κώστα Μελετιάδη

Νέα επίθεση κατά της Πατριωτικής Ενώσεως στην Πάτρα. Υπεύθυνος ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

Νέα επίθεση

Παντελώς ακατάλληλος για την θέση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Η νέα επίθεση κατά των γραφείων της Πατριωτικής Ενώσεως στην Πάτρα, στις επτά και τέταρτο το απόγευμα μιας εργάσιμης ημέρας, την ώρα που μέσα βρίσκονταν στελέχη του κόμματος, από αντιεξουσιαστές αποδεικνύει ότι ο Τάκης Θεοδωρικάκος αδιαφορεί πλήρως όχι μόνον για την δημόσια ασφάλεια αλλά και για την ίδια την δημοκρατική νομιμότητα.

Λίγες μόλις ημέρες μετά την προηγούμενη επίθεση και ανενόχλητοι ξανά από την Ελληνική Αστυνομία, κουκουλοφόροι εισέβαλλαν στα γραφεία, προπηλάκισαν παρευρισκόμενους και προκάλεσαν φθορές στον εξοπλισμό των γραφείων αλλά και εξωτερικά.

Η ανοχή που το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη επιδεικνύει προς αυτούς τους κύκλους είναι σκανδαλώδης και ο υπουργός Τάκης Θεοδωρικάκος θα έπρεπε να ήταν υπόλογος γι’ αυτήν.

Οι συνεχείς πάντως επιθέσεις κατά των γραφείων της Πατριωτικής Ενώσεως, ενώ βαδίζουμε μάλιστα προς προεκλογική περίοδο δεν θα κάμψουν το αγωνιστικό μας φρόνημα.

-ΤΟ-
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ – ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΕΜΦΙΕΤΖΟΓΛΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *