Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024

Πάτρα: Μεγάλη προσέλευση κόσμου στον Πολάκη – ΦΩΤΟ

Share

Μεγάλη προσέλευση κόσμου σήμερα στο Ξενοδοχείο «Αστήρ» στην Πάτρα, όπου σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Αχαίας κεντρικός ομιλητής είναι ο Παύλος Πολάκης.

Όπως βλέπουμε στις φωτογραφίες από το pelop.gr που είναι η πηγή αυτής της δημοσίευσης, «δεν πέφτει καρφίτσα»…

Στην Αχαϊκή Πρωτεύουσα βρίσκεται σήμερα ο Παύλος Πολάκης στο πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποιεί απόψε ο ΣΥΡΙΖΑ στο ξενοδοχείο «Αστήρ», με ώρα έναρξης 18:30 μμ.

Ο Παύλος Πολάκης, πρώην υφυπουργός Υγείας και νυν βουλευτής Χανίων, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας και υπερσυντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ θα μιλήσει σήμερα στην μεγάλη αυτή πολιτική εκδήλωση, με θέμα την εξειδίκευση των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ για την ακρίβεια.

Ο Παύλος Πολάκης κατά την έλευση του στην Πάτρα, έδωσε μια μικρή “γεύση” των όσων θα πει σήμερα, στην αποκλειστική συνέντευξή του στην «Πελοπόννησο».

Στην Πάτρα ο Πολάκης: Η μεγάλη ανοικτή εκδήλωση στο ξενοδοχείο «Αστήρ» - ΦΩΤΟ Στην Πάτρα ο Πολάκης: Η μεγάλη ανοικτή εκδήλωση στο ξενοδοχείο «Αστήρ» - ΦΩΤΟ Στην Πάτρα ο Πολάκης: Η μεγάλη ανοικτή εκδήλωση στο ξενοδοχείο «Αστήρ» - ΦΩΤΟ Στην Πάτρα ο Πολάκης: Η μεγάλη ανοικτή εκδήλωση στο ξενοδοχείο «Αστήρ» - ΦΩΤΟ

Πηγή: ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις