Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024

Πάτρα: Η ομιλία του προέδρου της ΝΙΚΗΣ Δ.Νατσιού ΦΩΤΟ

Share

Η ομιλία του προέδρου της ΝΙΚΗΣ Δ.Νατσιού

Στην Αχαϊκή Πρωτεύουσα βρίσκεται σήμερα ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ, Δημήτρης Νατσιός, ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου. Αυτήν την ώρα στο Θέατρο Πάνθεον πραγματοποιείται η ομιλία του προέδρου, όπου τον καλωσόρισε το στέλεχος του κόμματος,  Παναγιώτης Κωστόπουλος.

πάτρα

πάτρα

Στην συνέχεια, ακολούθησε χαιρετισμός από την Ασπασία Κουρουπάκη, βιολόγος, εκπαιδευτικός και βουλευτής Β1’ Βορείου Τομέα Αθηνών.

“Πότε δεν έγινε ένας απολογισμός για το πως τα κόμματα εξουσίας διαχειρίστηκαν το θέμα Ευρώπη. Η μόνη συζήτηση αφορούσε τα ευρωπαϊκά πακέτα που αφορούσαν τους λίγους και εκλεκτούς.

Και κάπως έτσι μας επέβαλαν τα μνημόνια που στέλνουν τους Έλληνες στο εξωτερικό. Και μέσα σε όλα οι γείτονες μας παραμονεύουν σαν όρνεα.

Οι εχθροί μας θέλουν να μας ξεσκίσουν και οι φίλοι μας να μας τσαλακώσουν αλλά ο Θεός έχει τα σχέδια του και ο ελληνισμός μεγαλουργεί μέσα από τις πιο σκοτεινές στιγμές.”, ανέφερε από το βήμα η κ. Κουρουπάκη.

Συνέχισε ο βουλευτής, Ανδρέας Βορύλας με καταγωγή από τα Καλάβρυτα και έπειτα ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΙΚΗΣ, Σπύρος Τσιρώνης.

πάτρα

πάτρα

“Σε εποχές που ο Πρωθυπουργός ανεβαίνει σε ένα πατάρι σε έναν πεζόδρομο για να συμπεριλάβει στα πλάνα και τους καθήμενους στις καφετέριες η Νίκη γεμίζει το Πάνθεον. Εμείς πιστεύουμε στα θαύματα. Η Νίκη είναι βάρκα ελπίδας για τον λαό μας. Εμείς ξέρουμε πόσο κάνει η φέτα ούτε είμαστε από κληρονομικό τζάκι”, επεσήμανε ο κ. Τσιρώνης.

Πηγή: ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις