Πάταγος για Παπαδάκο και στο Κρυονέρι

«Πάταγος» στο Κρυονέρι Ήλιδας. Φαντασμαγορική υποδοχή επιφύλαξαν και οι κάτοικοι της κοινότητας Κρυονερίου στον αυριανό τους δήμαρχο Ανδρέα Παπαδάκο, ο οποίος τους επισκέφθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας.

Είναι ολοφάνερο ότι οι κάτοικοι επιδιώκουν ουσιαστικές λύσεις στα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα οποία την τελευταία δεκαετία έχουν οξυνθεί και είναι πεπεισμένοι ότι μόνο ο Ανδρέας Παπαδάκος είναι αυτός που αξίζει να του δώσουν την ευκαιρία στις 8 Οκτωβρίου ώστε να αλλάξει το καθεστώς που έχει οδηγήσει και το Κρυονέρι στο μαρασμό και την αφάνεια, όπως και τα υπόλοιπα χωριά της Ήλιδας.

Άλλωστε μετά από τόσα χρόνια έχουν όλοι αξιολογηθεί από τα έργα τους και οι προεκλογικές υποσχέσεις που αρέσκονται να χρησιμοποιούν
οι «επαγγελματίες πολιτικοί», δεν βρίσκουν πλέον πρόσφορο έδαφος στους ψηφοφόρους που έχουν αγανακτήσει.

Ένθερμος υποστηρικτής Παπαδάκου του εύχεται «με τη νίκη» για την Κυριακή 8 Οκτώβρη
Ένθερμος υποστηρικτής Ανδρέα Παπαδάκου του εύχεται «με τη νίκη» για την Κυριακή 8 Οκτώβρη

Ξεκάθαρη η πολιτική υπεροχή του Ανδρέα Παπαδάκου

Ο κ. Παπαδάκος δεσμεύτηκε στο πολυπληθές κοινό που τον περίμενε για να τον συγχαρεί και να δηλώσει τη στήριξή του, ότι θα είναι ο δήμαρχος για όλους και όχι για μερικούς.

Η υγεία, η ανάπτυξη, ο εκσυγχρονισμός των υπηρεσιών προς όφελος του πολίτη και η βελτίωση της καθημερινότητάς του, αποτελούν αδιαπραγμάτευτες αξίες του Προγράμματός του.

Οι κάτοικοι του Κρυονερίου μέχρι χθες ένιωθαν εγκλωβισμένοι στον ίδιο τους τον τόπο και φανερά δυσαρεστημένοι, επειδή πάντα όλοι τους
θυμούνται προεκλογικά, πλέον βρήκαν τη χαμένη τους ελπίδα στο πρόσωπο του κ. Παπαδάκου, προσδοκώντας καλύτερες συνθήκες στην κοινότητά τους.

Τον Ανδρέα Παπαδάκο στο Κρυονέρι συνόδευαν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και συνεργάτες.

«Δυνατός» στο Κρυονέρι ο Παπαδάκος...
«Δυνατός» στο Κρυονέρι ο Ανδρέας Παπαδάκος…

Άλλες δημοσιεύσεις για Ανδρέα Παπαδάκο

Δείτε το ΗΛΙΔΑ 36

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *