Σάββατο, 25 Μαΐου 2024

Παρέμβαση ΔΗΜΤΟ Ήλιδας για το Πρωτοδικείο και τις δηλώσεις Ανδρουλάκη

Share

Παρέμβαση ΔΗΜΤΟ Ήλιδας για το Πρωτοδικείο και τις δηλώσεις Ανδρουλάκη που έγιναν για αυτό, μετά την συνάντηση με τον Δήμαρχο Ήλιδας Χρήστο Χριστοδουλόπουλο.

Η ΔΗΜΤΟ Ήλιδας επιμένει διαψεύδει τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής και επιμένει ότι «το Πρωτοδικείο Αμαλιάδας ούτε καταργείται ούτε υποβαθμίζεται». Διαβάστε το σχετικό δελτίο Τύπου που δημοσιεύτηκε.

Δελτίο Τύπου

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΤΟ ΗΛΙΔΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ … ΟΨΙΜΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Το Πρωτοδικείο Αμαλιάδας ούτε καταργείται ούτε υποβαθμίζεται.

Τι δεν έχει καταλάβει ακόμη ο κ. Ανδρουλάκης ;

ΜΕ ΛΙΓΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΔΕΝ ΑΦΥΠΝΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΛΗΘΑΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ; ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΡΑΓΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ;

Μπορεί κάποιοι το προηγούμενο χρονικό διάστημα να αγωνιούσαν πραγματικά για την τύχη του Πρωτοδικείου Αμαλιάδας και κάποιοι άλλοι σκόπιμα να κινδυνολογούσαν ως σύγχρονες Κασσάνδρες και να παραπλανούσαν τον κόσμο για να εξυπηρετήσουν πολιτικές σκοπιμότητες, ωστόσο κανένας από αυτούς δεν επιβεβαιώθηκε αφού το Πρωτοδικείο Αμαλιάδας ούτε καταργείται ούτε υποβαθμίζεται.

Όλοι διαψεύστηκαν οικτρά.

Με έκπληξη όμως είδαμε ότι μάλλον δεν το έχει αντιληφθεί ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης με βάση τα όσα είπε προσφάτως για την δήθεν στήριξη στον αγώνα που δίνεται για το Πρωτοδικείο.

Ή δεν είχε καλή ενημέρωση ή σκοπίμως διαδίδει ψέματα στην αγωνία του να ανεβάσει λίγο το ποσοστό του ενόψει ευρωεκλογών.

Θα έπρεπε να καταλάβει ο κ. Ανδρουλάκης ότι από την στιγμή που το σχέδιο νόμου ήρθε στην Βουλή προς συζήτηση η υπόθεση έκλεισε με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για το Πρωτοδικείο Αμαλιάδας.

Άραγε τί έρχεται να στηρίξει τώρα; Μήπως το θυμήθηκε κάπως αργά και χωρίς πλέον καμία ουσία έχοντας αφυπνιστεί επίσης αργά από τον πολιτικό λήθαργο που βρίσκεται για την Ηλεία;

Μετά την κατάθεση του σχεδίου νόμου δεν υπάρχει πλέον δικαιολογημένη ανησυχία αλλά μόνο παραπληροφόρηση.

Ας τον ενημερώσουμε λοιπόν εμείς ότι :

Το Πρωτοδικείο Αμαλιάδας, όχι μόνο δεν κλείνει, όχι μόνο δεν υποβαθμίζεται, όχι μόνο δεν θα υπολειτουργεί, αλλά γίνεται ξεκάθαρο μετά την κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή, ότι συνολικά αναβαθμίζεται ο τομέας της Δικαιοσύνης προς όφελος των πολιτών όπως επίσης αναβαθμίζεται το Πρωτοδικείο Αμαλιάδας.

Το Πρωτοδικείο Αμαλιάδας συνεχίζει κανονικά την λειτουργία του, εκδικάζοντας όλες τις υποθέσεις που του αναλογούν αντίθετα με τα όσα σκοπίμως διαδίδοντα για την εξυπηρέτηση πολιτικών σκοπιμοτήτων.

Μετά από μια σειρά επαφών, συναντήσεων και διαδικασιών η κυβέρνηση και η ηγεσία του Υπ. Δικαιοσύνης δεν εξέφρασε απλά πολιτική βούληση αλλά την ΑΠΟΦΑΣΗ για παράλληλη με τον Πύργο λειτουργία και αναβαθμισμένη παροχή υπηρεσιών σε σχέση με τις υποθέσεις των συμπολιτών μας.

Καλό θα ήταν λοιπόν ο κ. Ανδρουλάκης να δείξει σοβαρότητα και είναι πολύ καλά «διαβασμένος» όταν μιλάει για την Ηλεία και το Δήμο Ήλιδας.

Εάν ήθελε να ασχοληθεί με τον τόπο , θα μπορούσε να δει ότι το ΠΑΤΡΑ – ΠΥΡΓΟΣ κατασκευάζεται και θα μπορούσε να είχε ασχοληθεί περισσότερο με τον τόπο όσο ήταν Ευρωβουλευτής.

ΔΗΜΤΟ ΗΛΙΔΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Άλλες ειδήσεις