Πανελλήνιο σοκ με την αυτοκτονία 36χρονης υγειονομικού! Ήταν σε αναστολή εργασίας

Πανελλήνιο σοκ και οργή για την τραγική είδηση με την 36χρονη υγειονομικό που έβαλε τέλος στη ζωή της μη αντέχοντας άλλο την κυβερνητική αναλγησία!

Η 36χρονη υγειονομικός βρισκόταν σε αναστολή εργασίας «πνιγμένη» από τα χρέη! Το γεγονός προκάλεσε την έντονη αντίδραση των συναδέλφων της που βγήκαν σήμερα και διαμαρτυρήθηκαν φωνάζοντας «Χρυσάνθη ζεις, εσύ μας οδηγείς».

Η οδοντίατρος Χρυσάνθη δεν μπόρεσε να αντέξει τόσους μήνες χωρίς εργασία και αποφάσισε να προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα, παρά να εμβολιαστεί για να επανέλθει στην υπηρεσία της.

Η αυτοκτονία, δια απαγχονισμού, της Χρυσάνθης, η οποία είχε πάρει δάνειο για το ιατρείο της, το οποίο πλέον δεν μπορούσε να εξυπηρετήσει, αποτελεί τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της αγανάκτησης απέναντι στις αναστολές των υγειονομικών που επέλεξαν να μην εμβολιαστούν και τέθηκαν παρανόμως σε αναστολή εργασίας.

Η κυβέρνηση ήδη επεξεργάζεται το σχέδιο της επιστροφής τους στην εργασία. Ακόμα όμως, υπάρχουν «ειδικοί» που διαφωνούν σε αυτό.

Όπως ο γνωστός «μαϊντανός» της τηλεόρασης Θεόδωρος Βασιλακόπουλος. Δήλωσε στο ραδιόφωνο ότι «είναι μια κίνηση για την οποία διαφωνώ» και ότι «όντως και οι εμβολιασμένοι μπορούν να μεταδώσουν τον ιό αλλά οι πιθανότητες είναι πολύ λιγότερες, ειδικά αν κάνει και το επικαιροποιημένο εμβόλιο».

Ραγίζουν καρδιές οι υγειονομικοί σε αναστολή που κρατούν ενός λεπτού σιγή για την Χρυσάνθη… την συνάδελφό τους. Που συμπορεύτηκε μαζί τους 13 μήνες τώρα, αλλά λίγες ημέρες πριν αυτοκτόνησε μην μπορώντας να διαχειριστεί την όλη κατάσταση!

 

Θα διαγραφεί το πρόστιμο στους ανεμβολίαστους

 

Πανελλήνιο σοκ με την αυτοκτονία 36χρονης υγειονομικού
Πανελλήνιο σοκ με την αυτοκτονία 36χρονης υγειονομικού

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *