Πανελλαδικές 2022: Οι πρώτοι στην Ηλεία

Τέλος στην αγωνία των υποψηφίων δόθηκε σήμερα το πρωί με την ανάρτηση των βαθμολογιών των γραπτών των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων. Στην Ηλεία για άλλη μια φορά αρκετοί υποψήφιοι αρίστευσαν.

Τρείς από τους υποψηφίους των ΓΕΛ ξεχώρησαν αφού άγγιξαν το 20!

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, μαθητής του 3ου ΓΕΛ Πύργου (19.350 μόρια) (υψηλότερη βαθμολογία στην Ηλεία)

Παναγιώτης – Ελευθέριος Τσίρμπας, μαθητής του 1ου ΓΕΛ Πύργου (19.325 μόρια)

Μαρία – Κωνσταντίνα Σπηλιοπούλου, μαθήτρια του 2ου ΓΕΛ Πύργου (19.300 μόρια)

Γιώργος Φωτεινόπουλος

Δ/ντης ΔΔΕ Ν. Ηλείας

Σήμερα Τετάρτη 28-6-22 με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων έφτασε στο τέλος της μια δύσκολη χρονιά για τους μαθητές της Γ Λυκείου. Ήταν μία ιδιαίτερη χρονιά λόγω του κορονοϊού Covid-19,αλλά και διότι οι μαθητές μας της Γ’Λυκείου δεν είχαν δώσει εξετάσεις τα προηγούμενα δύο χρόνια.

Παρόλα αυτά όλα κύλησαν ομαλά.889 μαθητές μας συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις των ΓΕΛ και 280 των ΕΠΑΛ. Σήμερα το πρωί μοιράσαμε τις βαθμολογίες στους διευθυντές των σχολείων οι οποίοι θα τους αναρτήσουν στα σχολεία τους ,οι μαθητές θα πάρουν τα αποτελέσματα και με sms στο τηλέφωνο που έχουν δηλώσει. Υπήρξαν εξαιρετικές βαθμολογίες σε όλους τους προσανατολισμούς με πολλούς αριστεύσαντες.

Θέλω να συγχαρώ όλους τους μαθητές για την προσπάθεια που έκαναν. Σε αυτούς που είδαν τη βαθμολογία που ανέμεναν να τους ευχηθώ καλές σπουδές στις σχολές που θα εισαχθούν. Στους δε μαθητές που δεν πήγαν καλά στις βαθμολογίες θέλω να τους τονίσω ότι θα υπάρχουν πολλές ακόμα ευκαιρίες για να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα και να τους υπενθυμίσω αυτό που λέει ο θυμόσοφος λαός μας «Κάθε εμπόδιο για καλό» που πολλές φορές βγαίνει πραγματικό.

Θέλω να απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους γονείς, που υπήρξαν συνοδοιπόροι στο ταξίδι αυτό της γνώσης, μοιράστηκαν τις αγωνίες με τα παιδιά τους και συνέβαλαν τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων τους.

Τέλος, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και μπράβο σε όλους τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας οι οποίοι με αίσθημα ευθύνης και επαγγελματισμό στήριξαν τους υποψήφιους στην προσπάθειά τους καθώς και στους συνεργάτες μου που έφεραν με μεγάλη επιτυχία σε αίσιο τέλος το δύσκολο έργο των πανελλαδικών εξετάσεων.

 

πηγή odigos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *